Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston Red Sox (K. Kendrick) – Baltimore Orioles (T. WILSON)

Spel Nr2:

Orioles ML @ 2.18 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Det är hett mellan divisionsrivalerna Red Sox och Orioles i denna serien där det varit stökigt och bråkigt på planen. Det började med att Red Sox ace Chris Sale kastade en stenhård pitch bakom Orioles stjärna Machado i tisdagens match vilket skapade irritation. Igår så kastade Orioles pitcher Gausman en lös pitch som träffade Bogaerts och domaren trodde det var en hämndaktion och ville inte att saker och ting skulle spåra ur så därför uteslöt han Gausman från matchen direkt och det blev upprörda känslor igen, men denna gången på domaren. Red Sox publiken skämde också ut sig i måndagens match när dom skrek rasistiska glåpord riktat till Orioles stjärna Adam Jones så det är lite stökigt minst sagt mellan lagen.

Detta är sista matchen i en 4 matchers serie där Orioles vunnit 1 av 3 matcher så här långt. Matchen igår blev ju lite förstörd för Orioles då man tappade sin startingpitcher i inledningen. Red Sox vann den matchen tillslut men Orioles hade fler chanser så segern kanske var aningen orättvis.

Idag tycker jag vi har helt fel favorit då det enligt mig är klar fördel Orioles i pitchingduellen och lagen som helhet har varit ganska jämna så här långt vilket gör att startingpitchers blir än mer avgörande.

Red Sox åkte på en skada på Wright nyligen vilket gör att han inte kan starta nu utan man måste kasta in en ny pitcher och valet faller på Kyle Kendrick som får göra comeback efter ett helt års frånvaro då han inte spelade under 2016. När Kendrick väl spelade så var han ganska dålig trots att han spelare i den enklare av ligorna NL, där man inte har en DH batter i lineupen. Kendrick börjar bli till åren, är inte i form och ska nu upp mot tuffare motstånd än vad han tidigare brukade stöta på när han hade usla stats. Enligt mig är det stor chans att Kendrick blir totalt överkörd i denna matchen och Orioles kan träffa honom otroligt bra.

För Orioles startar Tyler Wilson som gör sin första start denna säsongen. Han har dock gjort 5 framträdanden från bullpen denna säsongen och han hade flera starter förra säsongen så det är ingen ovan situation för honom. Hans stats är väl overall okej men faktum är att han lyckats riktigt bra mot just dagens motståndare Red Sox. Han har stött på dom 5 gånger under sin karriär vilket innebär att Red Sox är laget han mött flest gånger och Wilson har en fin ERA på 2.61 mot dom. Senast han startade mot Red Sox var ifjol då han stängde ner dom helt över 8 innings och släppte endast till 3 hits på hela matchen i en match som Orioles tillslut vann 5-1. Då ska man veta att Red Sox hade kanske ligans bästa offensiv ifjol, i år har Red Sox offensiv inte alls varit bra under första månaden så att det är inte lika skrämmande att möta Red Sox nu som det brukar vara.

Ganska jämna batting orders overall där båda lagen i grunden har riktigt starka offensiver. Det är dock Orioles som presterat bäst hittills denna säsongen och man har enligt mig stor stor fördel i dagens pitchingduell då Kendrick är slut och håller normalt inte på MLB nivå längre, han får endast hoppa in här eftersom Red Sox har stora skadeproblem och det kan bli rejält fiasko om inte Kendrick har tur ikväll. Wilson har ändå kapacitet som håller på MLB nivå och han har ju lyckats bra mot Red Sox tidigare.

Känns som helt fel favorit i denna matchen med rådande förutsättningar!


BOL!
Baseball

Boston Red Sox (K. Kendrick) – Baltimore Orioles (T. WILSON)

  • Postad:
    04 maj 2017
    22:13
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,18
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    05 maj 2017
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td