Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Dubbla + hcp

Spel Nr1:

Celtics +10 @ 1.40
Jazz +18.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Celtics har imponerat på mig i inledande 2 matcherna mot Wizards och segersviten är nu 6 raka vinster i slutspelet efter den tunga inledningen. Spelet har verkligen lossnat och Isaiah Thomas att valt att spela lysande istället för att sörja och senast bombade han i hela 53 poäng.

Wizards är bättre på hemmaplan och kan mycket väl vinna denna matchen men jag tycker det känns riktigt jämnt här där Celtics som sagt imponerar och jag tar därför gärna detta höga hcp:et på det laget som spelar bäst basket för stunden.

Scenförändringar kan ske men jag tycker det är långt ifrån Celtics vinst med 10+ som vi haft i inledande 2 matcherna till Wizards vinst med 10+ i denna matchen bara för att det är ny hemmaplan. Bra skrällchans för Celtics här och även om Wizards spelar lysande så bör Celtics kunna hålla matchen inom 10 poäng tror jag.

---------------------------------------

Skrällchansen för Jazz är väl inte lika bra som den för Celtics vilket vi också ser på linan som är otroligt hög. Jag tycker den är alldeles för hög vilket jag också ansåg i match 1 där Jazz kunde hålla sig inom denna stora spreaden större delen av matchen.

Jazz är absolut inget dåligt lag och man lyckades faktiskt vinna borta mot just Warriors i början av april med 105-99 så det finns helt klart kapacitet till att rå på suveräna Warriors.

Denna linan är ju väl tilltagen och det finns stor risk/chans att Warriors vilar alla sina stjärnor om man har en ledning på 10+ i matchen vilket gör att det är större chans att det håller sig kring 10 poäng eller minskar snarare än att Warriors ska utöka ledningen till 20+ med reserverna på banan.

Jazz brukar också spela mycket bra försvar, ett av ligans bästa vilket gör att totalen för matchen är mycket lägre än normalt för en Warriors match. Som jag sagt tidigare så gynnar ju en låg score ett så här högt + hcp eftersom det är betydligt mindre chans att segern blir 20+ poäng i en match som förväntas innehålla ca 200 poäng kontra en match som förväntas innehålla 220 poäng då det lätt kan rinna iväg med så höga scorer.

Jazz vill dra ner på tempot och hålla en låg score, Warriors bör givetvis vinna men det finns ingen anledning att slita på stjärnorna för att vinna med 20+ utan 10 poängs seger fungerar ju lika bra det. Sen tycker jag också att Jazz har betydligt högre kapacitet än denna linan indikerar.

Linan låg ungefär på detsamma när Warriors mötte Blazers i första rundan och Blazers är klart sämre än Jazz då Utah visat flera gånger att man kan hänga med dom allra bästa lagen i ligan.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla + hcp

  • Postad:
    04 maj 2017
    22:13
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    05 maj 2017
    02:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td