Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Baltimore Orioles (K. Gausman) – Washington Nationals (G. Gonzalez)

Spel Nr1:

Nationals ML @ 2.00 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Motivering:

Nationals trodde jag stenhårt inför denna säsongen och hittills har man motsvarat förväntningarna då man är 21-10 vilket är bäst i ligan så här långt. Med Eaton och Wieters som nyförvärv inför denna säsongen så kändes offensiven otroligt stark och det har den också varit. Nationals leder nästan varenda offensiv ranking så här långt och ser otroligt starka ut på alla positioner. Zimmerman som folk hade lite frågetecken för har varit ligans bästa spelare så här långt och sen har man ju flera superstjärnor bakom honom som nästan alltid levererar.

Idag startar man också med de pitchern som varit bäst hittills i form av Gio Gonzalez som endast släppt till 6 runs på 6 starter så här långt vilket ger honom en ERA på 1.64. Det kändes som att det nästan var igår som Gio lämnade Oakland för Washington men han gör nu sin 6:e säsong i huvudstaden och spelet nu är bättre än någonsin. Jag har alltid gillat Gio då jag tycker han har en otroligt hög kapacitet som han nästan alltid får fram. Ifjol var en av hans sämsta säsonger då han hade en ERA på 4.57 efter att i 6 raka år innan det legat kring låga 3 i ERA och frågan var om det var slut i tanken hos Gio eller om fjolåret bara var ett dåligt år som han kunde komma tillbaka ifrån.

Starten på denna säsongen bådar mycket gott då han verkligen ser stark ut och mot dagens motståndare Orioles har han riktigt fina siffror mot sedan tidigare. Orioles big bats i form av Davis och Trumbo slår endast 0.133 och 0.188 mot Gio tidigare. Totalt ligger hela Orioles lag på 0.222 BA över 99 försök mot Gio vilket är klena siffror och nu är ju Gio vassare än någonsin vilket inte bådar gott för Orioles batters.

Orioles har också gått mycket starkt denna säsongen med ett 20-10 record så här långt och man har gjort det lite i skymundan kan jag nästan tycka. Man är inte bäst någonstans, varken på pitchingsidan eller offensiva sidan men smyger ändå med och har ett av ligans bästa record. Kanske har Orioles haft marginalerna på sin sida så här långt då siffrorna mer indikerar att man är ett mittenlag? Återstår att se om Orioles kan hålla detta fina recordet framöver.

Idag startar man med sin pitcher som har haft störst problem så här långt och det är Kevin Gausman som har en ERA på 7.55 över 7 starter så här långt. I senaste matchen fick han utgå tidigt då domaren "visade ut honom" för hela matchen när han kastade en pitch som nästan träffade Red Sox batter. Gausman förväntades vara ankaret i Orioles osäkra pitchingorder denna säsongen men så har det verkligen inte blivit. Han har släppt till 26 runs på 31 innings, har nästan lika många walks (18) som strikeouts (20) och han har en WHIP som nästan är på 2 vilket är uselt. Gausman har haft stora problem denna säsongen och nu ska han upp mot det laget som har ligans klart bästa offensiv så varför skulle det vända just nu?

Gausman har också otroligt klena siffror mot just Nationals batters då dom har ett kombinerat BA på 0.368 mot honom sedan tidigare. Då har Gausman aldrig varit i så klen form som han är nu, samtidigt som Nationals offensiv aldrig sett så bra ut som den gör nu.

Orioles har hemmaplan där man är starka med sitt 11-3 record med Nationals är ju lika bra på bortaplan med 12-4 så det är ingen större skillnad. Detta är också en interleague match på AL hemmaplan vilket innebär att Nationals får en DH istället för att pitcherns ska slå och det gör Nationals offensiv ännu starkare och svårare att stå emot.

Jag tycker det finns klara skillnader mellan dessa lagen även om man nästan har samma record. Nationals imponerar enormt och startar här med den pitchern som varit bäst i laget så här långt samtidigt som Orioles kanske haft marginalerna med sig i många matcher och har en usel pitcher i denna matchupen.

Jag tycker inte hemmaplan väger upp den klara skillnaden vi har i dagens pitchingduell. Jag anser att Nationals ska vara favorit här då man har den bättre pitchern och även den bättre offensiven eftersom den är ju hela ligans bästa!


BOL!
Baseball

Baltimore Orioles (K. Gausman) – Washington Nationals (G. Gonzalez)

  • Postad:
    08 maj 2017
    16:34
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    09 maj 2017
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td