Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Piraterna – Dackarna

Spel Nr1:

Piraterna -4.5 pts vs. Dackarna @ 1.85 (nordicbet) ... Insats: 6 Units

Motivering:

Piraternas lag är otroligt stjärnfyllt denna säsongen då man har kvar Hancock och Kildemand från ifjol och har fyllt på med två förare av absoluta världsklass i form av Sayfutdinov och Iversen vilket gör att Piraterna kommer ha någon superstjärna med i varenda heat förutom dom två rena reservheaten. Det innebär att man kommer ha mycket goda segerchanser i minst 13 av 15 heat och det bådar mycket gott för Piraterna. Alla dessa herrar har kapacitet att plocka 10+ poäng i varje match vilket gör att det finns mycket att ta av även om någon skulle ha en sämre match. Båda nyförvärven Iversen och Sayfutdinov har visat tidigare att dom trivs mycket bra på Dunteberget där Piraterna kör sina hemmamatcher.

Dackarna har också förstärkt en del då man värvat in Lindgren från Indianerna och det är en förare med hög kapacitet även om han kan vara ganska ojämn. Annars har man ju kvar duktigt Dudek som är en förare med enormt hög nivå och han kommer fortsätta vara lagets toppförare denna säsongen. Dock så ser det tunnare ut där bakom, egentligen är det bara Dudek som normalt kan hota Piraternas superkvartett vilket gör att man är i klart underläge inför denna matchen anser jag.

Lagen möttes i semifinal ifjol och då vann Piraterna med 52-38 på hemmaplan och Dudek hade en mycket klen match den gången. Till denna säsongen så har Piraterna förstärkt sitt lag rejält och ser ännu starkare ut så skillnaderna mellan lagen är enligt mig större nu.

Hemmaplan är alltid en enorm fördel i speedway och Piraternas hemmabana är ofta väldigt speciell vilket gör det svårt för bortalagen. Hemmalagets 4 stjärnförare trivs alla mycket bra på just denna banan och det ska enligt mig mycket till om Piraterna förlorar någon hemmamatch denna säsongen om alla dessa 4 förarna deltar i matchen.

Kör Dudek och Lindgren lysande så kan matchen och spelet bli jämnt, om någon av dessa herrarna har en lite sämre afton vilket ofta sker så har Piraterna så många fler förare som kan bära laget så man vinner enkelt.

Jag tycker linan känns generöst satt då jag tror Piraterna kan vinna denna matchen med 10 poäng, det finns klart högre kapacitet hos hemmalaget som också har stor fördel av hemmaplan!


BOL!
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Speedway

Piraterna – Dackarna

  • Datum:
    09 maj 2017
    19:00
  • Sport: Speedway
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td