Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fnatic – Kinguin

Spel Nr1+2:

MAP 1 (Train) Start kl 16:30 = Fnatic -5.5 rundor vs. Kinguin @ 1.83 (bet365) ... Insats: 6 Units

MAP 2 (Overpass) Start kl 17:40 = Fnatic -4.5 rundor vs. Kinguin @ 1.90 (betway+unibet) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Svenskarna i Fnatic måste vinna båda dagens matcher om man ska ha någon chans att ta sig till Pro League finalen i Dallas som har en stor prispott och målet är givetvis att vara med där.

Det stämde inte direkt för Fnatic när man återförenades för några månader sedan men spelet ser nu bättre och bättre ut vilket gör att laget klättrar på rankingen och detta är ju trots allt lineupen som var så dominant för något år sedan då dom vann nästan varenda turnering. Konkurrensen är tuffare nu så Fnatic lär inte bli lika dominanta igen men det finns iaf spelare av högsta klass på varje position i detta laget som kan mäta sig med dom bästa.

Motståndare här är Kinguin som är långt ifrån dom bästa. Kinguin ligger solklart sist i tabellen och har inget som helst att spela för här då man kommer sluta på jumboplatsen då man hittills endast vunnit 3 av dom senaste 17 matcherna i Pro League. Dom få segrarna man tagit har varit mot sämre lag som ligger långt ner i tabellen.

Spelet har varit så uselt på slutet så man valt att göra om lite i laget då man kickat furlan och tagit in mycket äldre Hyper istället och jag vet inte om det är rätt move att göra. Kinguins spel har varit uselt en längre tid och man kände väl att något behövde göras och i det skedet man är nu där man inte har några viktiga matcher så kan det ju vara bra läge att försöka spela in en ny spelare i laget.

Som jag sagt många gånger så tar det ofta lite tid innan man sätter spelet med en ny spelare i laget. Ju bättre laget är och ju bättre spelare man har desto lättare är det ju. Kinguin är dåliga och Hyper är ingen spelare av hög klass vilket gör att det säkerligen inte ser så bra ut nu i första matcherna för honom i nya laget.

Så som ställningen är i tabellen så måste Fnatic vinna båda dessa matcherna för att man ska ha någon chans att gå vidare till finalen. Att då möta redan avsågade Kinguin som ligger toksist och som nu också har förändrat lineupen känns som en lämplig uppgift för Fnatic som är piskade att vinna. Både motivation och klass är helt klart på Fnatics sida och jag tror man har goda chanser att plocka 2 enkla vinster mot polackerna.

Ser man till mapsen så är det störst fördel Fnatic på map 1, train, vilket vi också ser på oddsen. Train är den mapen som Fnatic spelar flitigast nu på slutet och känner sig väldigt starka där samtidigt som Kinguin sällan spelar Train och är ganska usla när man väl spelar där. Senast Kinguin spelade Train förlorade man mot usla PENTA med 4-16 och senast Fnatic spelade Train så vann man mot världens bästa lag Astralis med 16-14, det säger en hel del faktiskt då Kinguin inte ens var nära mot ett uselt lag samtidigt som Fnatic slog världens bästa lag.

Map 2 är overpass vilket är mer en mittenmap för båda lagen där inget lag har någon större fördel tack vare mapen i sig. Dock så är ju Fnatic piskade att vinna och efter en förväntad enkel seger på Train så lär man nu kunna springa över Kinguin även på overpass tror jag!


BOL!
E-Sports

Fnatic – Kinguin

  • Postad:
    10 maj 2017
    14:16
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: Annat
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: OBS, 2 spel
  • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
  • Bolag: bet365+unibet
  • Datum:
    10 maj 2017
    16:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td