Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fnatic – Mousesports

Spel Nr1+2:

Map 1 (Cache) start kl 21:00 = Fnatic -2.5 rundor vs. mousesports @ 2.13 (betsson) ... Insats: 4 Units

Map 2 (Mirage) start kl 22:10 = Fnatic vinner vs. mousesports @ 2.10 (188bet) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Fnatics form är fin efter 4 vinster igår mot 2 olika polska lag och för att kunna ta sig till finalen så krävs 2 segrar även idag.

Mousesports är ett klart bättre lag än Kinguin som man mötte igår, dock sämre än virtus.pro som fnatic också vann med 2-0 mot igår kväll.

En väldigt stor och viktig faktor här är att mousesports redan är klara för finalen i Pro League och dagens 2 matcher saknar helt betydelse för laget. Det innebär att dessa 2 matcherna är dom 2 som betyder absolut minst för mousesports under den senaste tidens hårda matchande vilket gör att risken är stor att skärpan och förberedelserna inför mötet med fnatic ikväll inte är dom bästa från mousesports sida.

Lagen i sin helhet är väl ganska jämna.

Fnatic är legender inom CS och samtliga spelare i laget har alla hållit till i den absoluta världstoppen. Formen för tillfället blir bättre och bättre även om man inte riktig kan mäta sig regelbundet med dom allra bästa lagen ännu men det är nog stor chans att fnatic når dit igen förr eller senare med all den talang som finns i laget.

Mousesports gjorde en stor förändring när man nyligen skickade iväg sin bästa spelare NiKo till FaZe som gjorde att FaZe seglade upp som världens bästa lag och det kändes som det bara var spillror kvar av mousesports efter att NiKo lämnat. Inledningsvis var det också ganska tungt för mousesports men man la sig inte ner och dog då detta är en stor organisation som också dom vill kunna nå toppen igen. Man valde nyligen att kicka Spiidi och ta ung lovande talangen ropz istället och det var visat sig vara ett riktigt bra då 17-årige ropz visat riktigt bra kapacitet så här långt.

Mousesports kanske har visat mer på slutet men det är också för att fnatic inte varit med i turneringarna och den högre potentialen finns helt klart hos fnatic.

Motivationen kan vara en stor avgörande faktor i e-sport där man spelar väldigt många matcher och då är det såklart naturligt att man inte är på topp alla gånger. Fnatic måste vinna båda matcherna här, mousesports behöver inte bry sig alls om dessa matcherna och jag tror det kan vara ganska stor risk att mousesports inte är tillräckligt förberedda för ett taggat fnatic.

Håller ner insatserna en aning då båda lagen har bra kapacitet men jag tycker det är värt att spela till dessa oddsen då det mycket väl kan bli så att mousesport inte alls bryr sig här och då kan det bli en rolig afton för fnatic. 1 av 2 bör fnatic plocka hem iaf anser jag och då plussar vi ju på spelen.


BOL!
E-Sports

Fnatic – Mousesports

  • Datum:
    11 maj 2017
    21:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td