Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Miami Marlins (T. Koehler) – St. Louis Cardinals (L. Lynn)

Spel Nr1:

Cardinals ML @ 2.06 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Precis som igår så är det mycket underliga odds här på det bättre laget, med den bättre pitcher som också är i klart bättre form.

Cardinals spelar lysande baseboll just nu och man har faktiskt vunnit 15 av sina senaste 20 matcher. Då har 2 av förlusterna varit i OT och 2 förluster med endast 1 run så man är med i alla matcher. Vinststreaken nu är 5 raka segrar varav dom senaste 2 kommit mot dagens motståndare Marlins. Den fina formen har gjort att Cardinals gått upp till 1:a platsen i divisionen, före regerande mästarna Cubs.

Idag startar Lynn för Cardinals som är en pitcher som är klart bättre än medel. Han är inne på på sin 6:e säsong och har en fin ERA på 3.31 i karriären. Denna säsongen har startat lysande då han har en låg ERA på 2.04 över 6 starter och han senaste start var den bästa hittills då han stängde ner Braves helt i en match som Cardinals vann 10-0. Lynns siffror mot Marlins batters är otroligt bra då han endast släppt till ett BA på 0.120 över 50 AB's och samtliga Marlins batter har haft enorma problem med Lynn tidigare. Lynn är duktig och i mycket god form så det är liten risk att han ska rasa igenom mot dagens klena motståndare enligt mig.

Marlins form är precis den omvända då man har 11 förluster senaste 14 matcherna och det finns mycket som inte stämmer för laget nu.

Idag startar man också med en klen pitcher i form av Koehler som har en ERA på 5.40 hittills över 6 starter. Koehler har släppt till minst 3 runs i samtliga av sina senaste 5 starter så hans ERA är välförtjänt då han är dålig i nästan varje start och det är inte endast 1 urusel start som höjer ERA:n vilket det kan vara ibland så här tidigt på säsongen. Koehler har okej siffror mot Cardinals batters sedan tidigare, ett BA på 0.270 över 37 AB's. Problemet för Koehler är att några av dom nya Cardinalsspelarna har riktigt bra siffror mot honom då Grichuk, Pham och Gyorko alla har träffat honom bra tidigare och han stöter på alla dessa inatt.

Koehler släpper till minst 3 runs i varje av sina senaste 5 matcher, Lynn har släppt till 0, 1, 1, och 0 runs sina senaste 4 starter och endast släppt till mer än 2 runs i 1 start då det blev 4. Det är solklara skillnader i form och klass det.

I grunden så är också Lynn klart bättre Koehler så det är inte så att denna inledningen på säsongen är missvisande på något sätt.

Den bra pitchern, Lynn, går upp mot ett dåligt lag i usel form och den dåliga pitchern, Koehler, går upp mot det bra laget i lysande form?

Någon som kan lista ut varför Marlins är favoriter? Inte kan jag det iaf. Visst kan allting vända på en femöring, det är ju det som är tjusningen med sporten värld då allt kan inträffa.

Med rådande förutsättningar och dom normalt klara skillnaderna mellan dagens starting pitchers så ska Cardinals utan tvekan vara favorit enligt mig!BOL!
Baseball

Miami Marlins (T. Koehler) – St. Louis Cardinals (L. Lynn)

 • Postad:
  10 maj 2017
  22:43
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 ML
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,06
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  11 maj 2017
  01:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här