Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona Diamondbacks (Z. Greinke) – Pittsburgh Pirates (G. Cole)

Spel Nr1:

D'backs - Pirates = UNDER 8.5 runs @ 1.98 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Kort motivering:

Jag tycker denna linan känns 1 run för hög eftersom båda lagen startar med sina bästa pitchers.

Cole som startar för Piraters har en enormt hög kapacitet och efter en liten sämre inledning på säsongen har han spelat lysande i sina 5 senaste starter där han endast släppt till 7 runs på 32 innings vilket ger en ERA på 1.97 över perioden. Då har han ändå mött ganska tuffa lag men ändå pitchat riktigt fint. Coles siffror mot just D'backs batters är mycket bra så jag tror han fortsätter leverera på den höga nivån som han haft på slutet vilket också är han normala nivå.

Greinke har ju varit en av ligans bästa pitchers större delen av sin karriär men han hade en riktigt klen säsong ifjol. Till i år så ser det betydligt bättre ut och han har bara 1 sämre match mot Dodgers, resterande 6 starter är riktigt bra vilket ger han en ERA på 3.09 för säsongen.

Pirates offensiv har varit en av ligans sämsta hittills denna säsongen och formen är usel då man bara snittat 2.25 runs framåt per match över sina senaste 8 matcher och i 6 av dessa matcherna har man inte gjort mer än 2 runs. Nu går man upp mot duktige Greinke och jag har svårt att se hur Pirates offensiv ska vakna.

Något som jag gillar hos pitchers är om dom har kontrollen så dom inte ger så många walks då walks ofta kan straffa sig tillslut. Både Cole och Greinke har riktigt bra kontroll och har endast släppt till 8 respektive 9 walks på 43 och 43.2 innings pitchade denna säsongen vilket är riktigt bra!

D'backs hemmaplan kan inbjuda till många runs men jag anser att båda dagens pitchers håller en så hög nivå så att linan känns alldeles för hög. Spelar dessa pitchers som dom gjort senaste veckorna så kommer inget lag nå 4 runs här och vi kan klara linan med flera runs marginal tror jag!



BOL!
Baseball

Arizona Diamondbacks (Z. Greinke) – Pittsburgh Pirates (G. Cole)

  • Postad:
    11 maj 2017
    22:55
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 8.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,98
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    12 maj 2017
    03:40
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td