Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Francisco Giants (T. Blach) – Cincinnati Reds (B. Arroyo)

Spel Nr2:

Giants - Reds = OVER 8 runs @ 1.93 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Kort motivering:

Här har vi en match mellan två lag där starting pitchers har en ERA över 6 tillsammans och ändå har vi en lina som är lägre än den i matchen ovan där vi har två mycket duktiga pitchers. Mycket underligt enligt mig.

Reds har varit väldigt streaky denna säsongen, inledde lysande, tappade sedan rejält och nu är det lysande igen. Framförallt är det offensiven som flyger fram och senaste veckorna snittar man nästan 6 runs per match framåt. På dom senaste 17 matcherna har Reds gjort minst 4 runs framåt i 15 av matcherna vilket är otroligt starkt.

Giants har varit säsongens största besvikelse hittills och ligger sist i sin division men man bör väl börja klättra förr eller senare då laget har mycket kvalitet.

Dagens pitchers har den otacksamma uppgiften att man möter exakt samma lag som i senaste starten vilket alltid är en fördel för batters eftersom du bara för några dagar sen fick se vilka pitches som motståndaren kastade så nu idag vet du ju vad du kan förvänta dig.

När lagen möttes nyligen så vann heta Reds samtliga 3 möten med klara siffror, 13-3, 14-2 och 4-0 och man bombade in Runs på Giants pitchers.

Den pitchern som hade det jobbigast för Giants i mötena med Reds var dagens pitcher Blach som blev fullkomligen överkörd i 2-14 förlusten.

Arroyo som startar för Reds här har jag talat om tidigare och med sina 40 fyllda år så har han passerat bäst före datumet för länge sen anser jag. Hans ERA ligger på skyhöga 6.53 denna säsongen och som sagt så är det ju enorm nackdel för honom att stöta på Giants 2 matcher i rad eftersom deras batters kommer nu veta vad för pitches som han kastar.

Båda lagen har enormt bra siffror mot respektive pitcher sedan tidigare.

Giants hemmaplan kan inbjuda till lowscoring matcher men jag tycker att allt talar för över här. Vi har två usla pitchers som möter samma lag nu 2 matcher i rad och det ska mycket till om dom har hittat på något nytt nu som kommer lura motståndarbatters denna gången. Reds offensiv är ju också glödhet och bombar in massor av runs på löpande band och Arroyo är så dålig så att även ett formlöst Giants ska kunna göra tillräckligt med runs för att klara denna låga linan.

En annan trevlig faktor för spelet är att vinden blåser ganska hårt ut från arenan idag vilket gör att bollarna kommer flyga längre än normalt så det kan bli fler HR\'s som gynnar vårat överspel.

Galet att denna linan är lägre än den i matchen ovan!


BOL!
Baseball

San Francisco Giants (T. Blach) – Cincinnati Reds (B. Arroyo)

  • Postad:
    11 maj 2017
    22:55
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: ÖVER 8
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,93
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    12 maj 2017
    04:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td