Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kansas City Royals (D. Duffy) – Baltimore Orioles (D. BUNDY)

Spel Nr2:

Royals - Orioles = UNDER 8 runs @ 1.98 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Jag är i valet och kvalet mellan om underspelet eller Orioles ML är det bästa i denna matchen. Valet faller tillslut på underspelet och anledningarna till det ska jag förklara nedan.

Unge Dylan Bundy har tagit det klivet som Orioles hoppades på denna säsongen och han har varit lagets bästa pitcher hittills med en grym ERA på 2.17 och en lika fin WHIP på 1.05. Då har han stött på riktigt tuffa lag tidigare men ändå spelat lysande. Idag möter han ligans sämsta offensiv och det vore väl konstigt och oturligt om han skulle rasa samman just nu mot lättaste motståndet. Royals bör få mycket svårt att få till runs i denna matchen och när Bundy är klar så kommer ju en av ligans bästa bullpens in och avlöser honom.

Danny Duffy startar för Royals och han har en ganska konstig matchrad denna säsongen. Han har 7 starter där 5 är lysande, på dessa 5 har han endast släppt till 5 runs på 32 innings vilket ger en ERA på 1.41. Sen har han 2 matcher efter varandra mot samma lag, White Sox, som är ett av ligans sämste lag och då släppte han till 12 runs på dessa 2 matcherna. Totalt landar han ändå på en fin ERA på 3.50 som kanske är orättvist hög på grund av 2 usla matcher. Duffy är riktigt bra och han har framförallt otroligt bra siffror mot Orioles batters vilket gör att det enligt mig är betydligt större chans att vi ikväll får se en 6:e bra match av honon denna säsongen istället för den 3:e dåliga.

Royals hemmaplan Kauffman stadium har en av ligans största outfields vilket innebär att det är svårare att slå HR's och det blir lägre score i matcherna. Orioles är vana att spela på sin hitter friendly hemmaplan men här blir det helt annat på en pitcher friendly ballpark.

Royals har ligans sämsta offensiv och bör därför få mycket svårt att få till runs mot duktige Bundy. Orioles offensiv är bättre men möter en pitcher som har otroligt bra siffror mot alla batters i Orioles och han spelar på hemmaplan där det ofta blir lowscoring matcher. Därför tycker jag underspelet känns som det bästa spelet i denna matchen även om Orioles ML också känns som ett vasst alternativ!


BOL!
Baseball

Kansas City Royals (D. Duffy) – Baltimore Orioles (D. BUNDY)

  • Postad:
    12 maj 2017
    23:02
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 8
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,98
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    13 maj 2017
    02:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td