Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Misfits – CLG

Spel Nr3: Minor Championsship start kl 20:00

Misfits vinner vs. CLG @ 2.40 (betsson+betway mfl) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Smått galna odds i denna matchen anser jag då jag håller Misfits som det bättre laget utav dessa 2.

Lagen har faktiskt hunnit mötas 7 gånger under 2017 och Misfits har 5-2 i H2H.

Misfits tog en stor skalp i sin senaste stora turnering Dreamhack Tours när man slog ut storlaget NaVi och tog en tredjeplats i turneringen. Man har faktiskt imponerat flertalet gånger under senaste månaderna och med två nya franska spelare i laget så ser det ännu bättre ut senaste veckorna.

CLG lyckades slå SK nyligen och det kanske gör att bolagen skräms men man ska inte ta ut för mycket av dom matcherna eftersom det var i Pro League där SK redan var klar tabelletta och behövde därför inte bry sig alls om matcherna. CLG behövde vinna, SK brydde sig inte och när motivationen inte är på topp så kan alla lag förlora mot sämre motstånd.

Misfits har klar fördel i H2H mellan dessa lagen och känns mycket starkare nu med sina nytillskott. Jag ser ingen som helst anledning till att dom ska vara underdog i denna matchen och oddset är på tok för högt!


BOL!
E-Sports

Misfits – CLG

  • Datum:
    14 maj 2017
    20:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td