Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Outlaws – AliGon

Spel Nr2: Minor Championship - planerad start kl 18:00

Outlaws -1.5 maps vs. AliGon @ 2.60 (betway) ... Insats: 5 Units


Kort motivering:

Outlaws har vi skrivit om i en tidigare rek och man fortsätter att gå lysande och man matchas riktigt hårt med många matcher nästan varje dag nu. Man hade ledigt i söndags och kanske därför inte riktigt var helt skärpta när man inledde matcherna igår då man oväntat förlorade första mapen mot finska Chrome med 12-16 men man skärpte genast till sig och vann sedan 16-4 och 16-4 på dom kommande 2 mapsen och visade återigen sin dominans på denna nivån. Sedan avslutade man med ännu en enkel seger mot ett annat finskt lag, 16-9 mot HAVU.

Outlaws har många matcher även idag men matchen som smäller högst är denna mot AliGon då detta är ett kval till Majorn i Krakow vilket är en storturnering och det skulle vara enormt stort för lag på denna nivån att kunna kvala in dit. Med den formen som Outlaws har så måste man ses som främsta utmanaren till dom bästa lagen i kvalet och kan man då fortsätta spela bra så skulle man kunna ta sig till denna stora turneringen där prispengarna är enorma.

AliGon inledde sin säsong med just detta kvalet då man vann mot okända franska laget WySix med 16-9 och det är svårt att veta både form och nivå på dessa spelarna som inte alls varit aktiva under 2017.

Jag tycker oddsen känns alldeles för jämna i denna matchen, det svenska laget AliGon är på en väldigt låg nivå medans Outlaws är kanske det bästa laget i hela Europa på dessa lägre nivåerna vilket gör att jag anser att bulgarerna ska vara klara favoriter i denna matchupen.

När detta också är en match som betyder väldigt mycket så tror jag att Outlaws kommer lägga mycket krut på att vinna här vilket bör innebära att motivationen och skärpan är på en hög nivå.

Även här ligget betway högst men många andra bolag ligger kring samma odds, pinnacle, betsson och bet365 har 2.55 t.ex.


BOL!
E-Sports

Outlaws – AliGon

  • Datum:
    16 maj 2017
    18:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td