Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Passions – Imperial

Spel Nr4: GeForce Cup - planerad start kl 21:00

Passions vinner vs. Imperial @ 2.00 (unibet) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Passions känns verkligen på gång efter en hel del imponerande vinster på senare tid. Man avslutade 2016 med att plocka vinster i maps mot riktigt bra lag som Heroic, Godsent och Gambit. Till denna säsongen har man fortsatt spela bra mot respektabelt motstånd då man vunnit mot BIG, Kinguin, LDLC och nu senast vann man 2-0 mot alternate attax. Visst är man långt ifrån toppen men man börjar bli riktigt bra för denna nivån av CS.

Imperial är ett ganska nytt lag med bulgariska spelare som inte hunnit spela speciellt mycket tillsammans utan man har bara 12 maps så här långt. 10 av dessa är vinster men det är mot otroligt klent motstånd från väldigt dåliga CS länder. När man mötte ett lag på okej nivå i form av Nexus så hade man inte en chans utan förlorade 9-16 och 6-16.

Passions har visat betydligt mer kvalitet på den här nivån och jag vet inte om bolagen skräms av Imperials vinster mot urusla lag på slutet och därför håller dom flesta Imperial som favorit i denna matchen. Jag anser att passions känns klart starkare och kommer dom bara upp i normal nivå så tror jag dom vinner denna matchen!

Unibet ligger högt på detta spelet men precis som vanligt så finns det ett helg gäng med bolag som har liknande odds, bettson, betsafe, nordicbet ligger på 1.98, pinnacle har 1.96 osv.


BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
E-Sports

Passions – Imperial

  • Datum:
    16 maj 2017
    21:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td