Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Detroit Tigers (J. Zimmermann) – Baltimore Orioles (D. Bundy)

Spel Nr3:

Orioles -1 @ 1.92 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Alldeles för jämna odds i denna matchen enligt mig då Orioles har en enorm fördel i pitchingduellen.

Bundy som startar för Orioles fortsätter spela lysande denna säsongen och har nu en ERA på 2.26 och en WHIP på 1.03 över 8 starter vilket är otroligt starkt. Han har inte släppt till mer än 3 runs i någon match och han har pitchat minst 6 innings i varenda match så det finns inte mycket att klaga på, Bundy levererar varje gång han kliver upp på kullen.

Tigers startar med Zimmermann som inte får till det i Detroit. Zimmermann var bra i Nationals i flera säsongen innan han inför förra säsongen signade ett stort kontrakt med hög lön hos Tigers istället. Tyvärr för hans och Tigers del så har Zimmermann inte klarat av flytten till tuffare AL där man mötet DH batters utan Zimmermanns statistik från ifjol var usel och denna säsongen är det ännu värre. Han har en ERA på 6.38 och en WHIP på 1.66 över 7 starter vilket är bland det sämsta i hela ligan. Över hans senaste 6 starter har han släppt till minst 3 runs i samtliga, i 5 av dessa har det blivit minst 4 runs.

Zimmermann har nästan alltid en sämre match än någon av Bundys 8 denna säsongen vilket gör att det ska vara mycket som förändras idag om Zimmermann ska kunna prestera bättre än Bundy.

Orioles offensiv är också den starkare än Tigers och idag när Detroits superstjärna Miguel Cabrera vilas så är laget försvagat en hel del.

Enligt mig solklart övertag för Orioles på alla viktiga delar av spelet och den här enorma skillnaden i pitchingduellen + att Tigers saknar en av sina bästa batters gör att jag tror Orioles vinner denna matchen enkelt!


BOL!
Baseball

Detroit Tigers (J. Zimmermann) – Baltimore Orioles (D. Bundy)

  • Datum:
    18 maj 2017
    19:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td