Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Outlaws – Heroic

Spel Nr1+2: Minor Championship - planerad start kl 19:00

Outlaws +5.5 rundor vs. Heroic @ 1.85 (188bet) ... Insats: 7 Units

Outlaws vinner vs. Heroic @ 4.00 (bet365) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Bolagen verkar lite oense angående denna matchen då t.ex. pinnacle har linan på +3.5 medans 188bet, bet365 har linan på +5.5 och unibet har lagt sig därimellan på +4.5.

Outlaws har vi lirat en del på och således snackat mycket om på slutet och man är ju i lysande form. Nu har man tagit sig till det viktiga kvalet för storturneringen i Polen, en så kallad Major, med 1 miljon dollar i prispotten. Outlaws är hetaste laget från dom lägre divisionerna och om man kan fortsätta spela bra så skulle man kunna skrälla sig vidare genom detta kvalet vilket vore enormt stort för detta laget.

Motståndet här i kvalet blir dock på en högre nivå vilket gör att Outlaws inte kommer krossa motståndare på löpande band som man gjort senaste månaderna.

Heroic som man stöter på här i första matchen har hängt på en högre nivå en längre tid nu även om man är långt ifrån dom allra bästa. Heroic blandar och ger en hel del då man stundtals hänger med mot dom bästa lagen för att sedan förlora klart mot sämre lag och det finns inte alls samma stabilitet eller självförtroende här som Outlaws kommer in med.

Jag tycker det är bra läge att fortsätta rida med Outlaws och deras fina form som dom har för stunden. Detta kvalet är årets match för Outlaws som kommer lägga all krut på att prestera på topp här samtidigt som kvalet nästan bara är besvärande för Heroic som kommer stöta på lag som är både luriga och som ger allt i matcherna.

Svårt att bedöma kvalitetsskillnaderna mellan lagen så man inte mötts tidigare och man spelar normalt på olika nivåer men så som Outlaws spelat på slutet så är skillnaderna mellan lagen nu mindre än någonsin tidigare.

Jag tror inte marknaden har så bra koll på Outlaws framfart från dom lägre divisionerna utan går mer på att Heroic har mer meriter sedan tidigare vilket kan vara felaktigt.

Det återstår att se hur Outlaws presterar mot tuffare motstånd men jag anser att skrällchanserna är betydligt högre än oddsen indikerar och jag skulle inte bli förvånad om Outlaws vinner denna matchen!


BOL!
E-Sports

Outlaws – Heroic

 • Postad:
  18 maj 2017
  17:25
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Info: 2 spel, se reken
 • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
 • Bolag:
 • Datum:
  18 maj 2017
  19:00
 • Sport: E-Sports
 • Land: Europa
 • Liga: Counter Strike
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td