Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Spel Nr3:

Cavaliers -6.5 @ 2.22 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Cavaliers hade inga som helst problem att krossa Celtics i game 1 och frågan är nu om Celtics kunnat ladda om för att hota obesegrade Cavaliers i game 2? Jag tycker det känns väldigt tveksamt då Cavaliers spel under senaste matcherna i slutspelet varit otroligt starkt. I game 1 så behövde inte Cavaliers ens plocka ut alla ess ur rockärmen utan kunde vinna enkelt ändå, Irving var inte speciellt bra, ingen bänkspelare gjorde mer än 3 poäng. Lebron dominerade tillsammans med Love men det kan dom göra varenda match och om sedan Irving kliver upp en nivå samtidigt som Cavs bänk bidrar så kommer inte Celtics ha en chans.

Som jag skrev inför game 1 så måste Celtics spela perfekt samtidigt som man kämpar och har mer energi än Cavaliers för att kunna hänga med i matchen eftersom Cavaliers har så mycket mer kvalitet i laget. När då Celtics spel inte alls är på topp samtidigt som man matchats otroligt hårt senaste veckorna så man är slitna så är det mycket svårt för Boston att hota ett utvilat och väl fungerade Cavaliers för stunden.

Bolagen har inte rört linan någonting från game 1 trots att Cavaliers visade sin klara dominans. Antagligen så tror väl bolagen att Celtics kan steppa upp nu och hota, jag tror det inte!


BOL!
Basket

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

 • Postad:
  19 maj 2017
  17:38
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -6.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,22
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  20 maj 2017
  02:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td