Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Reds (T. Adleman) – Colorado Rockies (A. Senzatela)

Spel Nr1:

Rockies ML @ 2.11 (5dimes) ... Insats: 7 Units

Motivering:

Jag anser att det är helt fel favorit i denna matchupen där Rockies har övertag på allt.

Unge Senzatela som startar för Rockies har varit en positiv överraskning denna säsongen, precis som många av Rockies pitchers. Senzatela har varit otroligt bra så här långt med Colorado mått mätt då han har en ERA på 3.31 och en WHIP på 1.16. Då har ändå 5 av hans 8 starter varit på hemmaplan som är den absolut sämsta arenan för pitchers vilket gör att även dom bästa pitchers brukar ha dåliga stats på Coors field i Colorado där varje träffad boll flyger mycket längre än på någon annan arena. Faktum är att Rockies har vunnit 7 av 8 matcher som Senzatela startat, enda förlusten kom mot ligans bästa lag enligt mig Nationals.

Reds är i urusel form med 7 raka förluster så jag tror att Senzatela har mycket goda chanser att fortsätta sitt fina spel till dagens match.

Reds pitcher i denna matchen har varit långt ifrån Senzatelas nivå då Adleman har en ERA på 5.27 och en WHIP på 1.32 på 6 framträdanden denna säsongen. Senast fick han hoppa in som reliever och det gick riktigt illa mot usla Giants då han släppte till hela 4 runs på 1 pitchad inning. Adleman fick prova på MLB spel redan ifjol då han gjorde MLB debut som 28-åring efter att ha harvat i dom lägre ligorna i många år. Han ERA var på 4 ifjol och i år har det sett ännu värre ut så det är inte mycket som talar för att Adleman får fortsätta i MLB om han fortsätter så här.

Rockies har i vanlig ordning en av ligans bästa offensiver och till i år har pitchingen också varit ganska bra vilket gör att man har ett av ligans bästa records så här långt med 27-16 och bortarecordet på 14-6 är också det ett av ligans bästa. Då ska man ändå ha med i beräkningen att Rockies kanske största stjärna Carlos Gonzalez inte alls kommit upp i nivå än så där har man ett rejält sparkapital då han säkerligen kommer igång förr eller senare. Det finns ändå gott om hot utöver en lite formsvag Gonzalez då Reynolds bombar in HR på löpande band med ett högt batting average på det. Arenado är precis som tidigare år en av ligans bästa batters och sen finns det flera bra spelare där bakom.

Reds har haft en streaky säsong vilket jag sagt flera gånger under säsongen. Man började starkt, tappade sedan rejält, gick bra en stund igen innan man nu senast har tappat alls igen med 7 raka förluster. När saker och ting ordnat till sig och lagen landat efter sina ojämna säsongsinledningar så vidhåller jag ändå att Reds är ett av ligans sämsta lag då det inte finns mycket kvalitet i laget.

Rockies å andra sidan har alltid haft stor potential med sin fina offensiv och nu när man också har en hel del unga pitcher som levererar så kan laget bli att räkna med länge denna säsongen.

Lagen inledde denna matchserien igår och Rockies hade inga problem att vinna då med 12-6 och då var pitchingduellen nästan helt jämn på förhand vilken den inte är idag.

I den här matchen har Rockies en enorm fördel i pitchingduellen, man är också det klart bättre laget overall och man kommer in med den klart bättre formen till denna matchen.

Kan det vara konstiga lineups som gör oddsen så här skeva? Nej, båda lagen är mer eller mindre ordinarie och inga viktiga spelare saknas och det finns absolut ingen anledning att Rockies är underdog i denna matchen enligt mig utan man bör vara klar favorit. Således är detta höga oddset mycket spelbart!


BOL!
Baseball

Cincinnati Reds (T. Adleman) – Colorado Rockies (A. Senzatela)

 • Postad:
  20 maj 2017
  18:59
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 ML
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,11
 • Bolag: 5dimes
 • Datum:
  20 maj 2017
  22:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td