Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Reds (B. Arroyo) – Colorado Rockies (K. Freeland)

Spel Nr1:

Rockies ML @ 2.06 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Jag väljer att spela på Rockies idag igen då jag inte anser att det finns någon anledning att man är underdog i denna matchen.

Vi snackade en hel del om lagen igår så därför blir dagens rek väldigt kort och jag talar endast om vad som skiljer dagens match från gårdagens vilket är startingpitchers. Ni som vill läsa lite mer om lagen som helhet kan läsa i gårdagens rek då det ju är exakt samma lag idag.

Freeland som startar för Rockies idag är ännu en i raden av unga pitchers som imponerat för laget. Totalt har han en ERA på 3.13 denna säsongen vilket är bäst i hela laget. I 5 av hans 8 starter har han inte släppt till mer än 1 run vilket är riktigt starkt. Endast 1 gång hade han en usel match vilket var i början av säsongen.

40 år gamle Arroyo som startar för Reds idag har vi spelat emot tidigare denna säsongen och det har varit lyckosamt då han har en ERA på 6.31 vilket är bland det sämsta i hela ligan bland starting pitchers. På sina 8 starter så har han släppt till minst 2 runs i samtliga.

Det är stor fördel Rockies i pitchingduellen här och man är också det bättre laget overall. Visst kan bullpens ställa till det igen men det kan ju likväl vara Reds bullpen som är usla denna matchen, det vet man ju aldrig på förhand.

Med den givna informationen vi har med rådande lineups och starting pitchers så finns det inte en chans att Rockies ska vara underdog i denna matchen enligt mig!


BOL!
Baseball

Cincinnati Reds (B. Arroyo) – Colorado Rockies (K. Freeland)

  • Datum:
    21 maj 2017
    19:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td