Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Radiance Broline – Go D. Nikita

Två raka spel har suttit och formen är på topp. Vi har gått igenom omgången och hittat en intressant H2H i avslutning där vi tror 7 Radiance Broline är före 8 Go D. Nikita.

7 Radiance Broline har gjort det bra på slutet och näst senast följde hon med bra bakom Swift Success. Hon är snabb ut och skulle kunna komma till ledningen. Hur som helst borde hon få en bra position i främre träffen och sluta långt framme. Barfota runt om denna start också.

8 Go D. Nikita gjorde årsdebut senast och vann på bra vis hemma på Visby. Hon lär inte hamna nå vidare bra på det från utgångsläget och borde få tufft att vinna detta om det inte bli överpace på loppet. Skor bak denna gång också vilket inte är optimalt.

Vi tycker denna H2H känns klockren och väljer att kliva in med 7 units till 1,85!
Trav

Radiance Broline – Go D. Nikita

 • Postad:
  21 maj 2017
  15:06
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  21 maj 2017
  17:48
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td