Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Antonio Spurs – Golden State Warriors

Spel Nr4:

Warriors -7 @ 2.19 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Warriors är precis som Cavaliers obesegrade i slutspelet hittills då man vunnit samtliga 10 matcherna som spelats. Mot Spurs så skulle det kunna bli lite fight trodde man men när då Spurs superstjärna Leonard skadade sig i game 1 så har det tyvärr sett väldigt mörkt ut för Spurs.

Spurs gick upp till en stor ledning tidigt i game 1 och man tänkte att den här serien kan bli en riktigt nagelbitare. Ledningen var så stor som 25 poäng för Spurs men sedan skadade sig Leonard och Warriors fick direkt blodad tand. Försprånget var snart borta och Warriors vinner tillslut matchen trots att man låg under stort i HT.

I game 2 så saknade Leonard från start och det var återigen inget snack om saken utan Warriors tar en förkrossande seger med 136-100 och matchen var i stort sett avgjord redan i den första quartern.

Till game 3 så är Leonards medverkan väldigt osäker och jag tycker att dom här oddsen på Warriors känns väldigt spelbara. Precis som för Celtics del så måste Spurs vara skadefria, spela riktigt bra och kämpa hårt för att kunna hota dominanta Warriors och nu när det finns flera frågetecken i Spurs så kan det snabbt och enkelt vikta över till ännu en storseger för Warriors.

Jag tror linan är satt efter att Leonard ska spela, om man känner Spurs och coach Popovich rätt så kommer ingen förutom han själv och Leonard veta hur det blir förrän att matchen startar. Det finns ingen anledning att säga för mycket inför så här viktiga slutspelsmatcher och coach Popovich brukar vara lurig och hemlighetsfull i normala fall. Skulle det visa sig att Leonard inte spelar så lär denna linan klättra uppåt några poäng vilket i så fall bara skulle vara en bonus för vårat spel.

Om Leonard spelar så gör han det halvskadad och chanserna är därför stora att han inte kommer kunna prestera på topp.

Warriors är ligans bästa lag och efter comebacken i game 1 + utklassningssegern i game 2 så finns det inga bekymmer hos laget samtidigt som Spurs har stora problem med del 0-2 underläge och tung skada på sin bästa spelare.

Finns enligt mig betydligt fler scenarion där Warriors vinner med 10+ än att Spurs ska hålla denna matchen jämn och för spelet skull kan vi ju hoppas att Leonard inte kommer till spel för då har vi ett riktigt bra odds och en fin lina.

Även om jag personligen hatar att skador och dylikt ska avgöra såna här viktiga matcher i slutspelet men tyvärr så går det ju aldrig att komma ifrån det helt.


BOL!
Basket

San Antonio Spurs – Golden State Warriors

 • Postad:
  19 maj 2017
  17:39
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -7
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,19
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  21 maj 2017
  03:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td