Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chrome – KPI

Spel Nr1+2: CEVO Main EU - planerad start kl 17:00

Chrome vinner vs. KPI @ 2.17 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Chrome att vinna med 2-0 vs. KPI @ 5.00 (bet365) ... Insats: 3 Units


Kort motivering:

Dessa lagen möttes för 2 veckor sedan då Chrome vann den matchen med 2-1.

Den första mapen då var KPI's mappick vilket blev Train där dom lyckades vinna tajt med 16-13.

Den andra mapen var Chromes mappick vilket blev Cache där dom vann 16-11.

Den tredje mapen blev Mirage där Chrome inte hade några som helst problem att vinna 16-3.

Totalt för matchen så slutade det som så att samtliga 5 spelare i Chrome hade plusstatistik och en rating över 1.00 medans samtliga 5 spelare i KPI hade minusstatistik och under 1.00 i rating.

Sedan dess har lagen inte matchats speciellt hårt och det finns inga resultat som sticker ut och ger någon tydlig indikation på formskillnader inför dagens match.

Chrome vann tillslut ganska komfortabelt när lagen möttes nyligen och jag ser ingen anledning att dom ska vara underdog idag med det senaste mötet så färskt i minnet.

Vetoprocessen går till som så att lagen plockar bort varsin map i början innan man sedan väljer varsin och sedan blir den tredje mapen lottad utav dom 3 mapsen som återstår efter att 2 plockats bort och 2 valts.

Skulle inte förvåna mig om vi får se Train igen som KPI's pick då jag tror att Chrome helst bannar Nuke och när man då redan provat på att möta KPI på Train nyligen och var ganska nära att vinna den mapen så finns det goda chanser att man vinner denna gången istället tror jag då man vet vad man kan förvänta sig och således också kan förbereda sig för det.

Chromes mappick bör dom ha stor fördel på då dom kan välja flera starka maps som inte passar KPI.

Den eventuellt tredje mapen tror jag också att Chrome har fördel då det lutar åt att mapsen som är kvar då är till större fördel för Chrome.

Jag anser att det är fel favorit i denna matchen och oddsen är riktigt trevliga så jag provar även en slant på att Chrome kan plocka denna med 2-0!


BOL!
E-Sports

Chrome – KPI

  • Datum:
    22 maj 2017
    17:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td