Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Moliere – Övriga

Axevalla lopp 6:

Här väljer vi att spela 10 Moliere som gjorde ett topplopp senast mot bättre hästar och borde få utdelning på sin form ikväll. Senast var han ute på V64 i ett lopp som vanns utav Magnifico. Hästen gick mycket bra över upploppet och vi hade runt 1.12,5 sista 600 på honom. Lättare emot denna gång och det blir fortsatt barfota runt om som senast, vilket gav en bra effekt. Vi tycker uppgiften är mycket lämplig på förhand och väljer att spela 4 units till 3.25, utan att tveka!
Trav

Moliere – Övriga

 • Postad:
  23 maj 2017
  17:21
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  23 maj 2017
  20:14
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td