Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kendra Silvio – Ilona Håleryd

Jägersro lopp 11:

Här väljer vi att spela en tvilling som vi tror stenhårt på. 1 Kendra Silvio att hon håller upp ledningen från innerspåret sedan släpper till favoriten 7 Ilona Håleryd som var grym senast vi 1.09,5 sista 700 mot bättre hästar. Denna tvilling känns klockren och vi spelar 5 units och räknar med att få runt 4ggr!
Trav

Kendra Silvio – Ilona Håleryd

 • Postad:
  25 maj 2017
  13:26
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: Annat
 • Insats: 5,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  25 maj 2017
  17:00
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Tvilling

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-05-25 16:46

ryggar
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td