Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fnatic – Immortals

Spel Nr1: ESL Pro League Finals - planerad start kl 19:45

Fnatic -3.5 rundor vs. Immortals @ 2.01 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Vi spelade på Fnatic i dom avslutande matcherna i gruppspelet för Pro League där dom hade kniven mot strupen och var tvungna att vinna för att kunna ta sig till finalen. Man spelade otroligt bra och lyckades avsluta med att vinna 7 av dom sista 8 mapsen vilket gjorde att man tog sig upp på en slutspelsplats i sista stund.

Fnatic har valt att matcha laget ganska sparsamt på slutet och senaste LAN turneringen var ca 2 månader sedan i Ukraina medans många andra lag har hunnit med turneringar sedan dess. Laget har istället valt att fokusera på att slipa formen och få igång lagspelet igen inför den hektiska sommaren med många storturneringar vilket jag tror är ett smart val.

Spelarna i Fnatic är samtliga otroligt rutinerade och har spelat massor av storturneringar genom åren så det är knappast så att det finns mer nerver eller någon ovana för LAN-turnering nu när man ska upp i Pro League finalen.

Fnatic är på gång och man spelare bättre och bättre i hela tiden vilket gör att man börjar tro att man faktiskt kan nå upp till världstoppen igen där man dominerade tidigare under karriären. Denna gruppen är otroligt tuff vilket innebär att man lär inte ha råd att snubbla mot gruppens enligt mig sämsta lag vilket är Immortals.


Immortals kommer in till denna turneringen med stora frågetecken i laget då man nyligen sparkade sin bästa spelare "fnx" och nu har man en provspelare i form av "kNg". Det innebär att Immortals blivit av med sin bästa spelare och ersatt honom med en spelare som nu är sämst i laget och det är såklart en enorm försvagning.

Immortals är till skillnad från Fnatic ganska ovana med såna här stora turneringar och nerver är en stor faktor. Vi såg tidigare hur lagets många unga spelare hade svårt att leverera i såna här pressade situationer där motståndet är i världsklass men man kunde hela tiden luta sig tillbaka mot fnx som med sin rutin inte darrade under pressen. Nu är fnx borta och ersättare har aldrig spelat CS på en sån här hög nivå så man kan knappast luta sig tillbaka mot honom nu.

Jag tycker Fantic är ett av lagen som är starkast på gång och kan verkligen bli en dark horse i turneringen här. Jag tror samtidigt att Immortals är det laget som är klart sämre än folk förväntar sig här då laget unga spelare dels inte har samma nivå som motståndarna men dom kan också fallera under pressen som blir i såna här stora turneringar.

Jag tycker denna matchupen är perfekt då bolagen kanske känner sig lite osäkra på både Fnatic och Immortals men min åsikt är desto klarare och jag tycker det är klar fördel Fnatic. Det är även bra att lagen mötts i sina första matcher för annars är ju risken att oddsen förändras till dom senare matcherna om det nu blir som jag tror att Fnatic är starka och Immortals svaga.


BOL!
E-Sports

Fnatic – Immortals

  • Datum:
    30 maj 2017
    19:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td