Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

SK – Immortals

Spel Nr2: ESL Pro League Finals - planerad start kl 21:00

SK -4.5 rundor vs. Immortals @ 1.95 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Immortals har jag redan skrivit om ovan så det finns inget mer att tillägga där förutom att man här möter storebror från Brasilien i form av SK som är ett av världens bästa lag så jag tror inte ens Immortals själva tror att dom kan vinna här.

Eftersom både Astralis och FaZe misslyckades att kvala in till Pro League finalen så är SK klar favorit i denna turneringen. Man kommer in med 2 raka turneringsvinster i ryggen då man vann både cs_summit och IEM Sydney efter ganska imponerande spel. \"felps\" som SK plockade från just Immortals då han var deras bästa spelare har börjat komma in i laget ordentligt efter några månader nu.

SK har världens bästa spelare \"coldzera\" och nu när lagets ledare \"FalleN\" börjar hitta tillbaka till 2016 formen så ser man otroligt starka ut.

Detta är också ett helbrasiliansk derby där samtliga spelare i lagen kommer från Brasilien. Skillnaden är att SK är solklar Nr1 och Immortals är Nr2. När SK inte när nöjda med något i sitt lag så plockade man in den bästa spelare från Immortals vilket alltså innebär att ingen spelare i Immortals skulle platsa i SK för då hade det bytet redan gjorts.

Således så är det klar klasskillnad mellan dessa lagen i grunden och det finns också ett rejält lillebrorskomplex här då Immortals vet att dom bara är second best i Brasilien och långt ifrån SK\'s nivå.

Jag tror SK har mycket goda chanser att vinna denna matchen enkelt nu när Immortals har en hel del problem i laget inför denna turneringen.


BOL!
E-Sports

SK – Immortals

  • Datum:
    30 maj 2017
    21:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td