Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Västerbo Tristan – Övriga

Eskilstuna lopp 7:

Här väljer vi att spela 2 Västerbo Tristan som känns hyperintressant på förhand. Hästen har gjort mycket bra lopp på slutet och är under utveckling. För fyra starter sedan så galopperade han bort mycket men gick en stark upphämtning och vi hade 1.14,5 i 1200 på bra vis. Tre starter sedan så avslutade han bra på Valla och hade krafter kvar i målskjutsen. Näst senast vann han i överlägsen stil efter att ha svept fältet och senast avslutade han bra mellan hästar. Vi tycker hästen har riktigt bra kapacitet och står bra inne i detta lopp. Klarar han bara spår 2 i volten så slutar han långt framme i detta gäng. vi spelar 4 units till 6,75 samt spikar på V64 till 7% i skrivande stund!
Trav

Västerbo Tristan – Övriga

 • Postad:
  30 maj 2017
  15:53
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 6,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  30 maj 2017
  20:31
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

mikaels 2017-05-30 17:01

8 på bet365

mikaels 2017-05-30 16:15

7,50 på unibet
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td