Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

EnVyUs – Immortals

Spel Nr2: ESL Pro League - planerad start kl 19:45

EnVyUs -2.5 rundor vs. Immortals @ 2.07 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Jag väljer att fortsätta spela emot Immortals då jag anser att laget är långt ifrån normal kapacitet med dom förändringarna man gjort i laget på slutet. Vi fick också ett kvitto på det hela igår när man förlorade med klara siffror mot Fnatic och SK.

EnVyUs har varit på träningsläger inför denna turneringen och ser faktiskt riktigt samspelta ut så här långt. Den här matchen blir otroligt viktig för laget då man måste vinna den för att ha någon chans att gå vidare. Man förlorade en tajt match mot G2 igår, hade sedan ingen chans mot Fnatic innan man avslutade med att vinna mot Cloud9 vilket gör att hoppet lever än.

Jag skrev en del om Immortals igår och i och med dom klara förlusterna i gårdagens match så är chanserna små att kunna gå vidare från gruppen nu när vi inleder dag 2. Spelet är också långt ifrån bra från Immortals sida och när då EnVyUs ser mer samspelta ut, har högre kapacitet och samtidigt måste vinna denna matchen så tycker jag oddsen är alldeles för jämna i denna matchen!


BOL!
E-Sports

EnVyUs – Immortals

  • Datum:
    31 maj 2017
    19:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td