Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

G2 – Immortals

Spel Nr1: ESL Pro League - planerad start kl 18:30

G2 -3.5 rundor vs. Immortals @ 1.85 (betway) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

G2 kom in i denna turneringen som en av favoriterna men spelet under första dagen var ganska klent med ett 1-1 record på 2 matcher. Man hade ungefär likadan start i senaste turneringen som man tillslut gick och vann. Det finns en hel del kapacitet i G2 som ändå gör att man måste ha goda chanser att gå vidare från gruppspelet men då krävs det att man levererar direkt idag och man måste slå gruppens slagpåse Immortals om man ska ha någon chans för i dom kommande 2 matcherna blir det tuffast tänkbara motstånd i form av Fnatic och SK.

Jag väljer att fortsätta spela emot Immortals då jag anser att laget är långt ifrån normal kapacitet med dom förändringarna man gjort i laget på slutet. Vi fick också ett kvitto på det hela igår när man förlorade med klara siffror mot Fnatic och SK.

Jag skrev en del om Immortals igår och det finns väl inte så mycket mer att tillägga mer än att konstatera att dom fick 2 klara förluster igår vilket innebär att chanserna är små att kunna gå vidare från gruppen nu när vi inleder dag 2. Spelet är långt ifrån bra från Immortals sida och G2 har ändå riktigt hög kapacitet och måste verkligen vinna denna matchen för att inte sätta sig i en tuff sits resten av dagen.

Betway sticker också ut en del på oddsen då andra bolagen som har -3.5 ligger kring 1.72 i odds och annars ligger dom flesta andra bolagen på -4.5 i hcp.


BOL!
E-Sports

G2 – Immortals

  • Datum:
    31 maj 2017
    18:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td