Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mousesports – Optic

Spel Nr4: ESL Pro League - planerad starttid 22:45

Mousesports -3.5 rundor vs. Optic @ 1.99 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Båda dessa lagen är 1-1 efter gårdagens 2 matcher vilket innebär att man har 3 matcher kvar idag men det är helt olika vägar som man gått.

Mousesports har mött gruppens 2 klart bästa lag där man förlorade mot North i OT och man vann mot NaVi i OT vilket är ett ganska gott betyg då man var klar underdog i båda matcherna. Det innebär att man nu har 3 matcher kvar mot gruppens 3 sämsta lag vilket gör att man sitter i ett riktigt fint läge här, men jobbet måste ju också göras. Att få 1-1 första dagen mot gruppens 2 klart bästa lag tar mousesports alla dagar i veckan. Nu behöver man bara spela \"okej\" för att avfärda dom sämre lagen vilket man borde klara av anser jag.

Optic hade en hel del tur när man mötte turneringens lägst rankade lag NRG där man tillslut lyckades vinna i OT. Sedan följde man upp det med att förlora solklart med 5-16 mot Liquid i sin andra match. Det var tur som gjorde att Optic inte är 0-2 efter första dagen där man mötte sina enklaste motståndare. Idag blir det istället 3 matcher mot betydligt tuffare motstånd och det ser därför inte ljust ut för Optic då man måste steppa upp rejält om man ska ha någon chans i dagens 3 matcher.

Spelar lagen som dom gjorde igår så vinner mousesports denna matchen enkelt och släpper inte mer än 10 runs till Optic och jag tycker det känns som ett långt steg för Optic att ta för att kunna hålla denna matchen jämn.

Allt kan ju såklart ske men jag anser att mousesports håller en klart högre nivå för stunden och det hoppas jag visar sig i denna matchen!


BOL!
E-Sports

Mousesports – Optic

  • Datum:
    31 maj 2017
    23:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td