Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

North – Mousesports

Spel Nr1: ESL Pro League - planerad start kl 00:00

North -3.5 rundor vs. mousesports @ 1.99 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Jag tror North är riktigt laddade inför detta eventet. Enligt uppgifter så har man tränat riktigt hårt inför detta, både spelmässigt och även mentalt som är en stor del av detta spelet då man måste kunna hantera motgångar som sker i varje match.

I sin senaste turnering som var IEM Sydney så fick man tuffast tänkbara lottning när man förlorade stenhård matcher mot SK och FaZe som är bäst i världen just nu enligt mig och sedan då förlorade man otroligt oväntat mot Chiefs vilket är årets skräll. Man kunde lika gärna vunnit mot världens bästa lag men det blev inte så denna gången och sedan så rasade allt mot ett uselt lag.

Spelmässigt så var det på det stora riktigt bra och man lyckades vinna gruppspelet i Pro League busenkelt. Nu är det chans till revansch och man har ju fått lite av en drömlottning i med grupperna då allt annat än avancemang vore ett rejält fiasko.

Mousesports har lite av en berg och dalbana senaste månaderna då man tappade världsstjärnan NiKo och då trodde man laget skulle tappa allt men man tog sig samman och plockade in unge ropz som imponerade en del. Dock har formen dalat en på slutet och man kommer faktiskt in här med rätt usel form då man förlorat 10 av sina senaste 13 maps.

Smekmånaden med ropz är över och nu är motståndet på absolut bästa nivå vilket gör att alla små brister synas.

North är bättre än mousesports i grunden och när jag då tror att det finns en rejäl revanschlusta i North samtidigt som mousesports tappat formen helt så tror jag detta kan bli en enkel seger för danskarna!


BOL!
E-Sports

North – Mousesports

  • Datum:
    31 maj 2017
    00:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td