Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

NRG – Liquid

Spel Nr3: ESL Pro League - planerad start kl 03:45

NRG vinner vs. Liquid @ 3.25 (betsson) ... Insats: 3 Units


Kort motivering:

Det känns som det finns 3 lag i denna gruppen som ligger lite lägre än alla i denna turneringen och det är NRG, Optic och Liquid.

NRG är det laget i NA gruppen som slutade med bäst round difference efter SK och man imponerade rejält under gruppspelet då man slog både SK och Cloud9. Dock så har man inte visat så mycket i stora turneringar tidigare.

Både Liquid och Optic har en del historik från större turneringar vilket antagligen gör att man är stora favorit i dessa matcherna men jag anser att det är felaktigt.

NRG har visat upp minst lika bra spel som både Optic och Liquid under 2017, förmodligen till och med bättre om man ska vara helt ärlig.

NRG har mött Liquid 4 gånger under 2017 och det står 2-2 i H2H där lagen faktiskt möttes bara för några dagar sedan och då vann man varsin karta.

Lagen kommer in med liknande form och känner till varandra väl vilket gör att det oftast är jämnare matcher än oddsen kan indikerar.

Jag tycker oddsen känns alldeles för höga i denna matchupen då NRG visat upp bättre spel än Liquid under detta året.

Bolagen kanske går mer på att Liquid har lite mer rutin från dessa större turneringar vilket mycket väl kan vara en faktor men jag anser att NRG's segerchanser är betydligt bättre än oddsen indikerar eftersom man visat att man kan slå Liquid och även mäta sig mot bättre lag på slutet.


BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

NRG – Liquid

  • Datum:
    31 maj 2017
    03:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td