Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

SK – G2

Spel Nr3: ESL Pro League - planerad start kl 19:45

SK -3.5 rundor vs. G2 @ 1.95 (188bet) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Det är svårt att inte bli imponerad av SK's framfart på senare tid. 2 raka turneringsvinster och igår inledde man finalen här med att krossa sina 3 motståndare, 16-7 mot Cloud9, 16-5 mot Immortals och matchen man trodde skulle kunna bli jämn mot duktiga Fnatic blev ännu enklare med 16-3 vinst och då har ändå världens bästa spelare coldzera varit ganska osynlig i dom matcherna och han har ju helt enkelt inte behövt leverera utan vinsterna har ju blivit busenkla ändå. Det finns alltså ännu mer att ta av från SK vilket gör att man nu måste ses som solklara favoriter i denna turneringen.

G2 imponerade inte under första dagens spel utan lyckades med nöd och näppe vinna 16-14 mot envyus och sedan blev det dunderförlust mot Cloud9 med 4-16 så det är ett riktigt klent facit. Nu ska man upp mot laget som krossat alla motståndare hittills och om sedan coldzera lägger i en växel till så kan det bli överkörning igen.

Detta blir det stora prestigemötet i gruppen och är det något lag som SK vill slå så är det stjärnorna i G2. En vinst här för SK skulle också innebära att man säkrar förstaplatsen i gruppen vilket ger en extra morot inför matchen. SK lär inte ta lätt på uppgiften här eftersom G2 har kapacitet. Samtidigt så imponerade inte G2 alls igår vilket innebär att om båda lagen spelar som dom gjorde igår så kommer SK täcka det hcp:et med det dubbla av vad som krävs.

Känns som det finns betydligt fler scenarion där SK fortsätter trumma på och då spelar det ingen roll vad G2 gör för då hänger man inte med än att G2 helt plötsligt ska vända på steken totalt samtidigt som SK är usla helt från ingenstans. Det kan givetvis ske men enligt mig så är chanserna till det helt andra än vad oddsen indikerar och jag tror G2 får svårt att nå 10 rundor i denna matchen!


BOL!
E-Sports

SK – G2

  • Datum:
    31 maj 2017
    19:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här