Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

EnVyUs – Liquid

Spel Nr3: ESL Pro League - planerad start kl 22:45


EnVyUs -1.5 maps vs. Liquid @ 3.00 (pinnacle) ... Insats: 4 UnitsKort motivering:


EnVyUs växlade upp rejält under slutskedet av gruppspelet. Man vann enkelt mot Cloud9 med 16-11 och fortsatte sedan med att krossa Immortals med 16-2, vann busenkelt mot dominanta SK med 16-3 och fortsatte sedan med att städa av Fnatic och SK i särspelet för att ta sig vidare som 2:a i gruppen och man får lite av drömmotstånd i kvartsfinalen. EnVyUs's träningsläger inför turneringen verkar ha gjort nytta och en gammal storspelare som RPK har sett otroligt vass ut under turneringen.

Liquid överraskade en del när man tog sig vidare från gruppen och man hade lite tur då man fick möta North som redan var klara gruppsegrare i sista matchen. Därmed så var skärpan inte på topp från North och Liquid kunde ta segern som tog dom vidare till slutspelet.

Jag tycker man sett en brutalt stor skillnad mellan kvaliteten på lagen från USA kontra lagen från Europa i denna turneringen då det många gånger är rörigt och riktigt uselt från USA-lagen medans Europa-lagen nästan alltid är solida och spelar strukturerad CS.

Känns som ett formtoppat EnVyUs som kanske imponerat mest av alla lag hittills är för starka för Liquid som hade en hel del tur att dom tog sig vidare från gruppen.


BOL!
E-Sports

EnVyUs – Liquid

  • Datum:
    01 jun 2017
    22:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här