Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Kvartsfinaler

Spel Nr1: ESL Pro League - planerad start kl 19:00 + 22:45

SK vinner vs. mousesports @ 1.27
EnVyUs vinner vs. Liquid @ 1.59

Totalt odds: 2.02 @ coolbet

Insats: 7 UnitsKort motivering:

SK krossade allt första dagen, trodde väl sedan att allt var klart och tog lätt på uppgiften dag 2 vilket gjorde att man förlorade båda matcherna där och man tvingades till särspel för att ta sig vidare från gruppen. Väl i särspelet så såg det bättre ut och uttalanden från SK efter gårdagen är att man helt enkelt tog för lätt på uppgiften inför dag 2 när det gick så lätt dag 1 och det misstaget skulle inte upprepas idag utan man har förberett sig ordentligt inför dagens match.

mousesports har spelat ganska bra hittills men åker nu på nitlotten att man får möta turneringens bästa lag redan i kvartsfinal så det är ju riktigt tufft för dom. Känslan är att man inte har vad som krävs här utan SK är en nivå för bra.

En annan viktig faktor här är att mappoolen ger enorm fördel till SK eftersom SK är bäst på samma maps som mousesports gillar att spela. Normalt sett hade ett lag som mousesports kunnat hota om man fick till maps som SK inte är bekväma med men nu lutar det åt att det blir maps som passar SK perfekt vilket såklart ännu mer talar för att det starkare laget vinner denna matchen.


---------------------------------------------------

EnVyUs växlade upp rejält under slutskedet av gruppspelet. Man vann enkelt mot Cloud9 med 16-11 och fortsatte sedan med att krossa Immortals med 16-2, vann busenkelt mot dominanta SK med 16-3 och fortsatte sedan med att städa av Fnatic och SK i särspelet för att ta sig vidare som 2:a i gruppen och man får lite av drömmotstånd i kvartsfinalen. EnVyUs's träningsläger inför turneringen verkar ha gjort nytta och en gammal storspelare som RPK har sett otroligt vass ut under turneringen.

Liquid överraskade en del när man tog sig vidare från gruppen och man hade lite tur då man fick möta North som redan var klara gruppsegrare i sista matchen. Därmed så var skärpan inte på topp från North och Liquid kunde ta segern som tog dom vidare till slutspelet.

Jag tycker man sett en brutalt stor skillnad mellan kvaliteten på lagen från USA kontra lagen från Europa i denna turneringen då det många gånger är rörigt och riktigt uselt från USA-lagen medans Europa-lagen nästan alltid är solida och spelar strukturerad CS.

Känns som ett formtoppat EnVyUs som kanske imponerat mest av alla lag hittills är för starka för Liquid som hade en hel del tur att dom tog sig vidare från gruppen.


BOL!
E-Sports

Parlay – Kvartsfinaler

  • Datum:
    01 jun 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här