Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carabinieri – Övriga

Mantorp lopp 11:

Här väljer vi att spela 10 Carabinieri som alltid gör bra lopp och gjorde senast sitt elddop på eliten då han var strålande som fyra. Nu är det betydligt enklare emot och vi tror PU löser uppgiften hur det än blir kört. Om det går sakta i spets så lär han köra upp i dödens och krossa konkurenterna och vid högt tempo, bitter hans spurt alltid bra tillslut och PU lär flyga lågt i biken över upploppet. Vi tycker kämpen Carabinieri har toppchans och väljer att spela 6 units till fina 2.50 samt spika på V75!
Trav

Carabinieri – Övriga

 • Postad:
  03 jun 2017
  10:59
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  03 jun 2017
  18:42
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td