Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

North – Liquid

Spel Nr3:

North vinner 2-0 vs. Liquid @ 2.50 (coolbet) ... Insats: 5 UnitsMotivering:


North hade inga som helst problem att gå vidare från gruppspelet och kommer väl förberedda till denna turneringen då man inte vill gå på en nit igen som man gjorde i Sydney. Jag anser att laget har hög kapacitet och faktum är att lagets stjärnspelare ännu inte behövt kliva fram i denna turneringen men kommer dom igång nu så blir detta nog en enkel historia.

Liquid slog North i den sista gruppspelsmatchen men då var North redan klara gruppsegrare och Liquid var tvingade att vinna för att kunna gå vidare. Därmed så brydde sig North inte om matchen och har redan gått ut och sagt att man inte valde att plocka fram sina bästa taktiker i den betydelselösa matchen vilket såklart är givet. Ingen idé att visa sina ess i rockärmen när det inte betyder något.

Liquid lyckades oväntat vinna kvartsfinalen mot Envyus men det var mycket små marginaler som avgjorde den matchen och Liquid hade dom nästan alla med sig. Nu är motståndet på nästa nivå vilket gör att jag tror man får mycket svårt att hänga med.

Veto kommer bli så att North bannar Train och Liquid bannar Cache, det gör dom alltid och bara i det här skedet så är det stor fördel North eftersom man plockar bort en av Liquids bästa maps men Cache som Liquid plockar bort är en map som North inte blir ledsna av att missa.

Cobble känns som ett troligt pick från Liquid men det är mapen som North spelar mest så det kan spela dom i händerna. Kan inte direkt se någon map som Liquid kan välja som ger dom klar fördel.

North å andra sidan kan välja Overpass som är en bra map för dom men en riktigt usel för Liquid vilket skulle ge North en stor fördel på den mapen. Nuke är också ett troligt pick för North då man är starka där men Liquid trivs bättre på Nuke än Overpass så jag hoppas North överraskar och väljer Overpass.

Även här är North starkare overall, man är också väl förberedda och har fördel i mappoolen så jag tror det är goda chanser att dom kan vinna denna matchen enkelt.

Observera att denna matchen startar efter den första semifinalen vilket kan skilja beroende på hur lång tid den tar. Planerad starttid är 22:50 men det kan lika gärna bli 1 timme tidigare om SK - G2 går fort.


BOL!
E-Sports

North – Liquid

  • Datum:
    03 jun 2017
    22:50
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här