Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Östersund FK – GIF Sundsvall

Sundsvall har med undantag från sin senaste match varit väldigt defensiva och lyckats hålla väldigt tätt där bak. Många hållna nollor, samtidigt som Östersund inte varit starka nog att kunna räkna med kontinuerligt.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Östersund FK – GIF Sundsvall

  • Datum:
    03 jun 2017
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td