Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

SK – G2

Spel Nr2:

SK vinner 2-0 vs. G2 @ 2.99 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

En riktig toppmatch mellan G2 och SK som inleder semifinalerna och många skulle nog säga att det här är den moraliska finalen.

SK körde över allt under första dagens gruppspel och trodde väl kanske därför att saken var klar inför dag 2 där man oväntat åkte på 2 raka förluster och tvingades till särspel för att ta sig till kvartsfinalen. Inför kvartsfinalen sa SK att dom helt enkelt tog för lätt på uppgiften under dag 2 i gruppspelet och att det misstaget inte skulle upprepas. Sagt och gjort vilket ledde till att man krossade kapabla mousesports i kvartsfinalen och nu har SK haft en hel dag på sig att förbereda sig vilket gör att dom bör vara redo inför dagens semifinal.

G2 gick den omvända vägen, inledde uselt men lyckades sedan vända på steken dag 2 och gick sedan vidare direkt till semfinalen då man hade bäst record inbördes av alla 3 lagen som slutade på ett 3-2 record i gruppspelet. Således har G2 vilat några dagar nu och måste växla igång direkt nu igen vilket kan bli ett problem. G2 har varit trögstartade i sina senaste turneringarna och några dagar uppehåll nu kan göra att man inte är redo från start.

G2 slog SK i gruppspelet under dag 2 när SK var helt under isen och G2 spelade lysande. Jag tror den matchen nästan är till fördel för SK här då man troligen kommer få spela samma map igen och SK kommer garanterat vara bättre förberedda denna gången.

Vetoprocessen kommer gå till som så att SK bannar Nuke och G2 bannar Mirage vilket dom alltid gör och det passar också här då man bannar bort en stark map för motståndarna.

Sen ska man välja varsin map och jag skulle inte bli förvånad om G2 väljer Cobblestone igen som man slog SK på i gruppspelet och som sagt så tror jag SK gärna tar det då man är starka på den mappen och knappast lär prestera så dåligt igen. G2 skulle kunna välja Train också men även det är en map som SK är mycket bra på så jag tror G2 får välja mellan pest eller kolera här.

Jag skulle gissa att SK väljer Cache då det är en map som man spelat ganska flitigt på slutet med bra resultat samtidigt som G2 inte gärna spelar på Cache. Därför bör Cache vara ett logiskt pick för SK då det ger dom störst fördel av dom mapsen som finns tillgängliga.

Jag tycker att mappoolen ger fördel SK då dom är väldigt bra på samtliga maps som finns kvar när lagen bannat 2 var i början. G2 har några svaga kort kvar och Cache är ett av dom som SK bör utnyttja enligt mig.

Jag tycker SK är det bättre laget av dessa 2 och när man då redan gått på niten i denna turneringen i gruppspelet då man slarvade bort några matcher så bör man inte göra samma misstag igen. Det brukar också kunna vara en fördel att spela kvartsfinaler istället för att vila till semin eftersom man då får hålla igång spelet istället för att vila som kan göra att man tappar skärpan lite.

G2 känns stundtals lite röriga och inte lika solida som SK vilket gör att jag tror vilan kan vara en nackdel och när nu det bättre laget har stor revanschlusta och fördel i mappoolen så tror jag SK kan vinna denna matchen 2-0!


BOL!
E-Sports

SK – G2

  • Datum:
    03 jun 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td