Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Texas Rangers (Y. Darvish) – Houston Astros (D. Keuchel)

Spel Nr1+2:

Rangers - Astros = UNDER 8.5 runs @ 1.96 (5dimes) ... Insats: 7 Units

Astros ML @ 1.87 (5dimes) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Jag väljer två spel från samma match här då jag tror det är riktigt goda chanser att Astros vinner denna low scoring matchen.

Keuchel som startar för Astros har verkligen visat att han är en elitpitcher denna säsongen då han inlett med ett 8-0 record så här långt med en ERA på 1.81 samt WHIP på 0.88 vilket är bland det bästa i hela ligan. Han har väldigt många groundouts och även strikeouts vilket blir ett otroligt bra framgångsrecept som pitcher.

Det blir ju inte sämre för Keuchel när han backas upp av ligans hittills bästa lag och också bästa offensiv så man kan säga att livet leker i Astros för stunden. Mot Rangers har han riktigt bra stats sedan tidigare och när Rangers nu kommer in med usel form här med 7 förluster senaste 9 matcherna så tror jag chansen är liten att Keuchel bryter ihop idag.

Darvish startar för Rangers och också han är en mycket bra pitcher med sin ERA på 2.97 denna säsongen. Han har också många strikeouts men betydligt fler flyouts vilket är mer riskabelt, framförallt på en batter friendly ballpark som den i Texas då många flyballs kan flyga till HR istället för att bli en out.

Även Darvish har mycket bra stats mot Astros sedan tidigare men han möter nu ligans bästa lag och ligans bästa offensiv som har 7 raka vinster och bombat in 8.9 runs per match framåt över denna streaken, senaste 3 matcherna har Astros gjort 17, 7 och 16 runs. Därmed finns det enligt mig en risk att Darvish kan få lite problem här och chansen att han stänger ner Astros helt är väldigt liten.

Keuchel bör ha goda möjligheter att stänga ner Rangers och sedan hänger det lite på vad Darvish presterar. Kan han spela på normal nivå så blir detta en tajt match och totalen stannar under 5 runs. Kommer Astros offensiv igång rejält ännu en gång så kan dom säker bomba in en hel del runs sent i matchen.

Det är dock stor chans enligt mig att Astros vinner en lowscoring match där Keuchel max släpper till 2 runs och då har vi "råd" med att Astros bombar in 6 runs själva. Känns som 1-2 för Rangers och 4-5 för Astros är mycket troligt enligt mina modeller så därför spelar jag båda spelen!


BOL!
Baseball

Texas Rangers (Y. Darvish) – Houston Astros (D. Keuchel)

 • Postad:
  02 jun 2017
  23:02
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Info: 2 spel, se reken
 • Bolag: 2 spel
 • Datum:
  03 jun 2017
  02:05
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td