Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

North – G2

Spel Nr2:

North vinner vs. G2 @ 2.42 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Finalen i Pro League spelas i bäst av 5 och det är ingen tvekan om vilka 2 maps som inte blir med av dom 7 som finns tillgängliga. G2 kommer banna Mirage och North kommer banna Train då lagen gör det varje gång och det passar också här eftersom man plockar bort en bra map för motståndarna.

Resterande 5 maps kommer vara med och det är ju lite oklart hur lagen kommer välja men jag utgår ifrån att man först väljer mapsen man själv är mest bekväm med snarare än att försöka välja något som passar motståndaren sämre. Alla mapsen är ju med, handlar bara om vilken ordning dom ska spelas och man vill inte spara sina ess i rockärmen till slutet då det kan vara för sent.

Detta känns som en väldigt jämn matchup där jag anser att North har stabiliteten men G2 kanske har den högre högsta nivån. I en bäst av 5 match tror jag stabiliteten kan fälla avgörande till Norths fördel.

Lagen har mötts 2 gånger under 2017 och North vann båda dom matcherna vilket gör att dom kommer in till finalen med liten mental fördel.

En annan viktig faktor är att G2's superstjärna kennyS är ordentligt sjuk och igår sa han att det var tur att det inte blev 3 maps mot SK för det hade han nog inte orkat. Nu är det bäst av 5 maps vilket innebär att det kan bli en otroligt lång kväll om matchen blir så jämn som folk tror. kennyS bör därför ha mycket svårt att leverera på normal nivå och den lilla skillnaden kan vara direkt avgörande.

En jämn match där jag gärna sitter på det högre oddset då jag anser att North känns mer stabila och över en lång kväll där man ska grinda flera timmar mot varandra kan denna stabiliteten fälla avgörande!


BOL!
E-Sports

North – G2

  • Datum:
    04 jun 2017
    20:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td