Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Reds (A. Wojciechowski) – St. Louis Cardinals (C. Martinez)

Spel Nr1:

Cardinals -1 @ 1.94 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Martinez som startar för Cardinals är en av lagets bästa pitchers med sin ERA på 3.08 denna säsongen och hela 80 strikeouts på 73 innings vilket är mycket starkt. På sina senaste 7 starter har han aldrig släppt till mer än 3 runs i någon match och han snittar mindre än 2 runs per match över dessa 7. Kan han bara spela som han brukar och inte släppa till mer än 3 runs så blir det vinst på spelet.

Reds är ett uselt lag i grunden och kommer få ett sämre record ju längre säsongen lider. Man ligger redan nu sist i divisionen och har nu förlorat 5 av dom senaste 6 matcherna så jag tror inte duktige Martinez ska behöva ha några problem mot ett så här klent lag.

Reds pitching är förmodligen hela ligans sämsta och idag kastar man in manen med det extremt långa och krångliga polsklingande efternamnet som jag inte orkar skriva varje gång så vi kör på förnamnet Asher. Han är hela 28 år men gör här sitt blott 9:e framträdande på MLB nivå vilket innebär att inget lag anser att han håller på den här nivån eftersom han inte fått fler chanser tidigare. Han fick några chanser i Astros för några år sedan och var usel, Reds har så stora problem med sina pitchers denna säsongen så man låter Asher få chansen här i brist på annat nästan. Hans ERA för karriären är 6.66 och denna säsongen 5.63 vilket är uselt.

Cardinals är väl inte heller dom i storform då man kommer från 3 raka förluster mot regerande mästarna Cubs, förvisso 3 jämna matcher så man har ändå hängt med mot ett topplag. Innan dess så avslutade man med att vinna 2 raka matcher mot ett annat topplag Dodgers. Cardinals är klart bättre än Reds i grunden även om deras prestation varierat en del denna säsongen.

Reds offensiv har överraskat positivt men man har kanske ligans sämsta pitcher. Cardinals offensiv har överraskat negativt men man har istället lysande pitchers i laget.

I denna matchen är det så stor fördel Cardinals i pitchingduellen och även i lagens styrkor overall så jag tror bortalaget vinner enkelt!


BOL!
Baseball

Cincinnati Reds (A. Wojciechowski) – St. Louis Cardinals (C. Martinez)

 • Postad:
  05 jun 2017
  22:22
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,94
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  06 jun 2017
  01:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här