Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kansas City Royals (I. Kennedy) – Houston Astros (M. Fiers)

Spel Nr2:

Astros -1 @ 1.96 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

I denna matchen så har vi en ganska jämn pitchingduell där formen för pitchers dock talar för Fiers och Astros. Det är inte där den stora skillnaden mellan lagen ligger.

Fiers som startar för Astros har en ERA på 4.96 denna säsongen och 3.96 för sin karriär. Han har inte varit speciellt bra i år men han har ändå gjort ett okej jobb i sina matcher och sällan rasat igenom. Han brukar ta sig igenom halva matchen och på 7 av 10 starter har han inte släppt till mer än 3 runs vilket är okej. Hans bästa start för säsongen var mot dagens motståndare Royals som har ligans sämsta offensiv så Fiers kan bättre än vad han visat denna säsongen och chanserna att få till det mot ligans sämsta offensiv är ju såklart mycket goda.

Kennedy som startar för Royals har en ERA på 5.12 denna säsongen och 3.98 för sin karriär vilket alltså nästan är exakt som Fiers i motståndarlaget. Dock har Kennedy inte alls hittat rätt på slutet, i sina senaste 4 starter har han inte kunnat hänga kvar i matchen speciellt länge utan han har släppt till minst 4 runs i samtliga och totalt har det blivit 18 runs på endast 14.1 pitchade innings vilket är otroligt klent. Problemet för Kennedy idag är att han går upp mot ligans bästa lag och även ligans bästa offensiv som nu har vunnit 10 raka matcher där dom bombar in runs framåt. Chansen att Kennedy ska vända på sin usla trend idag mot tuffast tänkbara motstånd känns väldigt liten enligt mig.

Det är helt skilda världar på offensiverna i denna matchen. Astros offensiv är ligans bästa, dom är också ligans bästa lag overall och har 10 raka vinster i ryggen där man bombar in runs på löpande band, 8.2 runs i snitt framåt per match över perioden. Royals offensiv är ligans sämsta denna säsongen och man snittar bara 3.5 runs per match framåt vilket är långt ifrån Astros nivå.

Även om pitchingduellen kan anses heljämn så är det enorm fördel för Astros offensivt. Formen är dock bättre för Fiers än Kennedy och man möter ju helt olika nivå på batters här vilket gör att fördelen i pitchingduellen också faller till Astros enligt mig!


BOL!
Baseball

Kansas City Royals (I. Kennedy) – Houston Astros (M. Fiers)

 • Postad:
  05 jun 2017
  22:22
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,96
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  06 jun 2017
  02:15
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här