Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Reds (T. Adleman) – St. Louis Cardinals (A. Wainwright)

Spel Nr1+2:

Cardinals -1 @ 2.03 (sbobet) ... Insats: 6 Units

Reds - Cardinals = UNDER 9.5 runs @ 2.00 (5dimes) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Wainwright som startar för Cardinals har varit en mycket dominant pitcher under större delen av sin karriär. Ett skadefyllt 2015 höjde frågetecken om Adam skulle kunna komma tillbaka till högsta nivån igen eller om hans kvalitet skulle dala. Inledningsvis denna säsongen så hade han det ganska svårt men känslan var väl att han skulle komma igång. Det har han nu också gjort, i sina senaste 4 starter så har han endast släppt till 1 run på 26.1 innings pitchade vilket är otroligt starkt. Då ska man ändå tänka på att han mött 3 topplag i form av Dodgers, Rockies och Cubs vilket är otroligt svåra motståndare men han har verkligen hittat rätt nu så ingen kan slå hål på honom. Återigen så nämner jag att Reds i grunden är ett klent lag så chansen att Wainwright rasar samman just idag känns väldigt liten eftersom motståndet nu är lättare än tidigare när han spelat lysande.


Adleman som startar för Reds har gjort det riktigt bra i majoriteten av sina starter. i 6 av 8 starter har han inte släppt till mer än 3 runs vilket får ses som fullt godkänt. Senast släppte han 3 runs mot tuffa Blue Jays, innan det nollade han Phillies så formen är ändå helt okej. Problemet för Adleman är att en av hans sämre starter var just mot Cardinals så han kan få det tufft nu när han stöter på dom igen. Dock så är Cardinals offensiv i regel långt under medel då det är väldigt klen så Adleman borde kunna göra en okej start här.


Tycker totalen känns alldeles för hög här då Wainwright spelar lysande för stunden och Adleman är också han kapabel att stänga ner ett klent offensivt lag som Cardinals. Ingen tvekan om att Cardinals har fördel i pitchingduellen i denna matchen och man är också det bättre laget overall.

Det känns mycket troligt att Wainwright fortsätter dominera och spelar han som han gjort senaste veckorna som kommer inte Reds göra mer än 1 run i matchen. Adleman får nog svårt att stänga ner Cardinals helt och om han skulle ha svårt mot dom igen så har vi ändå ganska god marginal till denna höga totalen anser jag.

Reds hamnar mellan 0-2 runs och Cardinals gör mellan 3-6 runs tror jag och det känns riktigt bra att plocka båda dessa spelen och jag tar något högre insats på underspelet då jag anser att totalen är klart för hög!


BOL!
Baseball

Cincinnati Reds (T. Adleman) – St. Louis Cardinals (A. Wainwright)

 • Postad:
  06 jun 2017
  22:17
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Info: 2 spel, se reken
 • Bolag:
 • Datum:
  07 jun 2017
  01:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här