Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Milwaukee Brewers (J. Nelson) – San Francisco Giants (T. Blach)

Spel Nr2:

Brewers - Giants = UNDER 9 runs @ 2.04 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Det här spelet rankar jag som aningen bättre än det ovan, vi har ungefär lika duktiga pitchers om man ser till denna säsongen men skillnaden är att vi har lite sämre offensiver i denna matchen.

Blach som startar för Giants har vi också snackat om en del tidigare och han fortsätter spela riktigt bra. Senast så stängde han ner Phillies totalt och pitchade hela matchen där han dominerade helt. Som jag skrev då så har majoriteten av hans starter denna säsongen varit riktigt bra, på 8 starter har 7 varit grymma och enda missen var när Reds bombade in massor av runs mot honom som gav han en lite missvisande ERA i några veckor. Nu ligger hans ERA på 3.24 och en WHIP på 1.11 vilket är riktigt bra siffror. I sina senaste 5 starter han han endast släppt till 8 runs och det är mot ganska bra motstånd i flera av matcherna. Ser ingen anledning till att Blach ska rasa ihop idag då hans självförtroende lär vara på topp efter sin senaste start.


Nelson som startar för Brewers har jag också snackat om tidigare och det är en pitcher som spåddes en ganska lysande framtid men har väl varit lite för ojämn under sin karriär så här långt. Nelsons högstanivå ligger bland dom allra bästa men han har tidigare år haft lite svårt att hålla den nivån över längre perioder. Den här säsongen har det sett lite bättre ut och formen på slutet är riktigt stark. Över sina senaste 6 starter har han endast släppt till 7 runs och i sina senaste 2 matcher har han haft hela 21 strikeouts på 15 pitchade innings. På dessa 2 starterna har han endast släppt till 1 run och det är mot starka lag som Dodgers och D'backs. Nu möter Nelson istället en av ligans sämsta offensiver i form av Giants som sällan får till det offensivt så jag tror Nelson har mycket goda chanser att få till ännu en bra start.

2 pitchers som är i riktigt god form med en ERA på låga 3 för hela säsongen i kombination med offensiver som inte håller högsta klass gör att denna linan känns på tok för hög. Kan mycket väl bli så att både Blach och Nelson fortsätter på sina fina trender och då kommer totalen inte vara nära linan på 9 här!


BOL!
Baseball

Milwaukee Brewers (J. Nelson) – San Francisco Giants (T. Blach)

  • Postad:
    07 jun 2017
    22:41
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 9
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    08 jun 2017
    02:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td