Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Texas Rangers (Y. Darvish) – New York Mets (Z. Wheeler)

Spel Nr1:

Rangers - Mets = UNDER 9 runs @ 2.04 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Jag tycker inte alls denna linan motsvarar kvaliteten vi har på dagens pitchers.

Darvish som startar för Rangers har vi talat om tidigare och han är en stabil pitcher som sällan rasar igenom helt. Denna säsongen har han 12 starter där han aldrig släppt till mer än 4 runs i någon. I 10 av starterna har han inte släppt till mer än 3 runs och pitchat långt in matchen gör han nästan jämnt, så en \"quality start\" får man nästan alltid från Darvish. Senaste matcherna har han stött på ganska tufft motstånd i form av starka offensiva lag och nu när han möter Mets lineup som har haft en hel del problem denna säsongen så borde han ha goda chanser att fortsätta spela bra.

Wheeler som startar för Mets hade en lite knackig inledning på säsongen men känslan var väl att han skulle komma igång då han visat upp riktigt bra nivå senaste säsongerna. Nu på slutet har formen också varit riktigt bra då han i sina senaste 6 starter endast släppt till 10 runs vilket är mycket starkt. Rangers lineup kan vara lite streaky och stundtals så gör man mycket runs men Wheeler håller en så pass hög nivå så jag tror han kommer kunna lyckas bra i denna matchen.

Det är lite oroande att lagen bombade in 18 runs offensivt igår och det kan ibland smitta av sig till nästkommande match om offensiven är het. Dock så var gårdagens pitchers inte alls på samma nivå som dagens vilket gör att jag tror offensiven inte får det lika lätt nu.

Jag antar att linan är väl tilltagen för den offensiva uppvisningen igår men det behöver inte alls smitta av sig till nästkommande match då förutsättningarna är annorlunda när pitchers är helt nya. Vi har två pitchers som ligger på låga 3 i ERA vilket inte motsvarar en så här hög lina utan den känns helt klart 1 run för hög enligt mig!


BOL!
Baseball

Texas Rangers (Y. Darvish) – New York Mets (Z. Wheeler)

 • Postad:
  07 jun 2017
  22:41
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: UNDER 9
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  08 jun 2017
  02:05
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här