Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa Bay Rays (J. Odorizzi) – Chicago White Sox (D. Holland)

Spel Nr1:

Rays - White Sox = UNDER 8 runs @ 2.01 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Detta är det tredje mötet i denna serien där dom tidigare 2 under senaste dagarna slutat med låga scorer, 6 och 4 runs. Idag har vi pitchers på bättre nivå än matchen igår som slutade med 4 runs så jag tycker det är goda chanser för en lowscoring match igen.

Holland som startar för White Sox har gjort det riktigt bra i nästan alla sina 11 starter denna säsongen, problemet är att han senast blev fullkomligen krossad av Tigers vassa offensiv. Så frågan inför dagens match är om Holland ska återgå till den fina formen han hade i dom 10 inledande starterna eller om det ska fortsätta vara uselt som senast? Rays offensiv är långt ifrån Tigers kaliber och Holland är väldigt rutinerad så han bör inte vara allt för störd av en sämre prestation eftersom det händer även det bästa. Jag tror Holland kan lägga senaste starten bakom sig och leverera en fin prestation idag.

Odorizzi som startar för Rays är nästan i exakt samma läge som Holland. Han hade 9 riktigt fina starter som inledde säsongen innan han senast hade stora problem mot Mariners offensiv som är riktigt stark och har mycket power. Odorizzi är i regel väldigt stabil även om han precis som alla har någon sämre match ibland. White Sox är dock ett lämpligt motstånd att komma tillbaka på det fina spåret igen eftersom det är ett riktigt klent lag med en offensiv som inte alls håller hög klass. Även Odorizzi har varit med förr och bör därför inte bryta ihop efter en dålig start senast utan han kommer säkert tillbaka starka idag och pitchar på normal nivå.

Det känns som linan skräms upp 1 run pga dessa pitchers senaste starter vilket jag tycker är felaktigt. Dom har presterat bra i majoriteten av sina matcher och nu möter man betydligt lättare motstånd vilket gör att båda bör kunna återgå till den fina formen man hade innan.

Jag tror även denna tredje matchen mellan lagen blir lowscoring och inget av lagen gör mer än 4 runs!


BOL!
Baseball

Tampa Bay Rays (J. Odorizzi) – Chicago White Sox (D. Holland)

 • Postad:
  08 jun 2017
  18:40
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: UNDER 8
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  09 jun 2017
  01:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här