Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Trovatore – Övriga

Östersund lopp 8:

Här väljer vi att spela 6 Trovatore som det borde vara dags för nu igen. Vi segern för tre starter sedan så var hästen kusligt bra och vi hade 1.12,0 sista 1300 från dödens åkandes. Näst senast på Lunden så galopperade han från start och hamnade sista. Sedan fick han dra fram Alfas Da Vinci sista varvet och höll till upploppet via 13,3 sista 1900. Senast trodde vi hårt på honom under elitloppsfredagen men då körde PU bort honom helt och han fick nöja sig med ett andrapris. Trovatore står bra inne i loppet med värsta motståndarna 20 samt 40 meter bakom. Vi tycker det är bra chans att han löser denna uppgift och vi spelar 5 units till 3.65!
Trav

Trovatore – Övriga

 • Postad:
  09 jun 2017
  16:24
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,65
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  09 jun 2017
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här