Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Francisco Giants (M. Moore) – Minnesota Twins (E. Santana)

Spel Nr1:

Twins ML @ 2.10 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Återigen en match där jag anser att det är helt fel favorit.

Santana som startar för Twins har varit lysande denna säsongen med en WHIP på 0.93 och ERA på 2.43 över 12 starter. I 9 av dessa starterna har han inte släppt till mer än 1 run i matchen och i dom resterande 3 matcherna har det gått lite sämre vilket gör att ERA:n är lite orättvist hög sett till hur han presterat i majoriteten av matcherna. Giants offensiv är en av ligans sämsta så jag anser att det är betydligt större chans att vi får se en 10:e lysande start från Santana än en 4:e klen start.

Matt Moore var en riktigt stark pitcher när han kom upp till ligan 2011 i Rays och han hade några fina år där. Sedan kom skadorna vilket har grusat Moores karriär rejält och senaste säsongerna har det inte alls sett bra ut. Det verkar tyvärr som så att Moore aldrig kommer kunna nå den höga nivån han hade innan sina tunga skador då han nu haft över 50 starter på sig utan att imponera utan en ERA över 5 är var han ligger nu, kontra låga 3 som han hade innan skadan. Denna säsongen har precis som dom senaste inte varit speciellt bra då han har en ERA på 5.22 och WHIP på 1.49. Visst får Moore till det ibland, precis som alla pitchers men i regel så har han det mycket svårt vilket hans siffror också indikerar. Det är sällan han har prestationer i nivå med vad Santana presterat i 9 av 12 matcher denna säsongen.

Twins har imponerad denna säsongen och man leder faktiskt sin division för stunden AL Central även om det är mycket jämnt mellan lagen där. På bortaplan är Twins otroligt starka med ett 18-8 record och man kommer från en seger igår borta mot Mariners.

Giants har varit säsongens stora fiasko denna säsongen då man har ett av ligans sämsta records och offensiven är också den en av ligans sämsta.

Formen är ungefär lika för dessa lagen även om Twins har vunnit 4 vinster på sina senaste 7 och Giants har bara vunnit 3 av sina senast 10.

Twins är det bättre laget overall då man har spelat mycket bättre denna säsongen och har också den bättre offensiven. Twins har också stor fördel i pitchingduellen här samtidigt som man trivs utmärkt på bortaplan så enligt mig är det helt fel favorit i denna matchen!


BOL!
Baseball

San Francisco Giants (M. Moore) – Minnesota Twins (E. Santana)

  • Postad:
    09 jun 2017
    22:05
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,10
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    10 jun 2017
    04:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td