Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona Diamondbacks (R. Ray) – Milwaukee Brewers (C. Anderson)

Spel Nr1:

D'backs - Brewers = UNDER 8.5 runs @ 2.00 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Vi spelade på under mellan lagen igår och det blev en chansfattig match och jag ser ingen anledning att tro något annat idag när vi har ännu bättre pitchers på kullen. Båda dagens pitchers har en ERA under 3.00 vilket är mycket bra och formen för dom båda är lysande för stunden.

Ray som startar för D'backs har spelat lysande på slutet då han bara släppt till 1 run sina senaste 4 starter över 30.1 innings vilket gör att han nu börjar segla upp som en all-star kandidat. Ett av lagen han nollade var just Brewers för ett par veckor sedan i en 4-0 seger där han endast släppte till 2 ynka hits. Ray har otroligt många strikeouts normalt sett vilket gör att han alltid kan ta sig ur kniviga situationer som uppstår i matcherna. Nu när han är i högform så är det extremt svårt att komma åt en så här stark strikeoutpitcher. Han har otroligt bra siffror mot Brewers batters sedan tidigare och jag tror han har mycket goda chanser att hålla det uppe även idag.

Anderson som startar för Brewers har också han varit lysande denna säsongen och formen på slutet är precis lika bra som Ray's. Anderson har inte släppt till en enda run på sina senaste 3 starter över 21.2 innings. Även han stötte på just D'backs för ett par veckor sedan och det var då han inledde den fina streaken han har nu när han inte släppt till en enda run och bara gav D'backs 1 hit i en 6-1 seger. Anderson har precis som Ray otroligt bra siffror mot D'backs batters sedan tidigare och inget tyder på att han ska rasa samman helt idag.

Igår var vädret lite lurigt med en hög värme och vind som blåste ut från arenan vilket kan ge fler runs än normalt men lagen hade ändå ingen chans att prestera många runs. Idag är taket på Chase Field stängt och vinden eller värmen har ingen inverkan på matchen. Oklart varför det är stängt då vädret ska vara strålande men det kan vara så att man stänger taket för att skydda sig från värmen, ska vara uppåt 40 grader i Arizona idag och med tidig start så kan det bli en kokande gryta om man släpper in solen och har taket öppet.

Två pitchers som har varit bra hela säsongen men formen just nu är otroligt bra samtidigt som lagen igår inte fick till offensiven alls. Känns som det ska mycket till om båda pitchers faller igenom så brutalt just idag så att totalen ska bli mer än 8 runs!


BOL!
Baseball

Arizona Diamondbacks (R. Ray) – Milwaukee Brewers (C. Anderson)

 • Postad:
  11 jun 2017
  20:01
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: UNDER 8.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,00
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  11 jun 2017
  22:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här