Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona Diamondbacks (Z. Godley) – Milwaukee Brewers (J. Guerra)

Spel Nr2:

D'backs - Brewers = UNDER 10.5 runs @ 2.05 (5dimes) ... Insats: 5 Units

Kort motivering:

Godley som startar för D'backs har varit mycket bra denna säsongen med sin ERA på 2.39 och en WHIP på 1.09 över 6 starter vilket är bäst i hela laget. Inte i någon start har han släppt till mer än 3 runs och kan han fortsätta med det även i sin 7:e start så har spelet hög chans att sitta.

Late bloomern Guerra startar för Brewers här och han gjorde riktigt MLB debut ifjol då han över 20 starter för Brewers hade ett lysande resultat med en ERA på 2.81 och WHIP på 1.13. Denna säsongstarten blev lite fördröjd för Guerra men idag gör han iaf sin 5:e start och på dom tidigare 4 har han spelat riktigt bra då han totalt endast släppt till 3 runs vilket ger han en ERA på 1.83 för säsongen.

Dessa herrarna möttes i en match för några matcher sedan och båda lyckades väldigt bra i en match som slutade med 6 runs. Bolagen verkar tro att den scoren ska ungefär dubblas idag trots att båda pitchers fortsatt spela lysande sedan dess, vilket dom också gjort hela säsongen.

Linan skräms nog upp en hel del av att båda lagen varit inblandade i en hel del highscoringmatcher på slutet men jag tycker den känns alldeles för hög med 2 så här kompetenta startingpitchers på kullen.

Spelar dessa pitchers som dom gjort hela året så kommer denna sitta med flera runs marginal och vi har nog råd med att båda gör sina sämsta starter och spelet kan ändå sitta med denna skyhöga linan!


BOL!
Baseball

Arizona Diamondbacks (Z. Godley) – Milwaukee Brewers (J. Guerra)

 • Postad:
  10 jun 2017
  23:15
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: UNDER 10.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,05
 • Bolag: 5dimes
 • Datum:
  11 jun 2017
  04:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här